FRS1985 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 U mnie na północy łowienie zacznie sie dopiero w marcu, na razie , czekam na słoneczko i łowienie z pod loduod marca planuje poświecić sie ze dwa miesiące trotkom a potem chulaj dusza do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Czy pod koniec lutego jest szansa na dorsze z fiord czy moze siedza dalej od brzegu na wiekszych glebokosciach? Podpowie ktos z lowiacych caly sezon norweskie dorsze z brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Angole z worldseafishing kropka coś tam o tej porze zaczynają ciągnąć z brzegu największe sztuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ale to chyba raczej gdzies na polnocy a ja bede lowil na poludniu norwegii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja łowię w Danii,północna Zelandia,póki co z dorszem ciężko,za to we wrześniu każdy nocny wyjazd z brzegu to ok 20 sztuk dorszy.Wszystko na gumy na wodzie ok 5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie caly dorsz trze sie teraz na Lofotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja teraz tylko wieczorkiem na rybach wczoraj 11 a dziś nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 kamilos a na jakiej głębokości łowisz?Jaka gramatura główek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 jeśli można dorzucę coś... u mnie najlepiej sprawdzają sie gumy w kolorkach sandaczowych i staram się łowić w miarę płytko gramatura od 15g do 30g, jesli o muchę chodzi to streamerki włochate i imitacje krewet,,,śmialo można łowić rybki +3 nawet+4kg i na muchę (jeśli pierwsza fotka nie przejdzie,,,druga 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Co prawda to nie dorsz ale zamieszczę w tym wątku Pierwszy w tym roku rdzawiec, nie za duży ale cieszył 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie można obejrzeć zamieszczonego filmu (film prywatny).... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Przepraszam,zapomniałem edytować na publiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dario super dawaj więcej filmików :D gratki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dario jaka przynęta ? Odlew własny ...... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Gratulki Pierwsza ryba zawsze cieszy Widzę że na casta złapany Jaki zestaw? Edytowane 6 Lutego 2015 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Tomek, przynęta to mój odlew, tzn. kopia noriesa 3,5calaPaweł, sprzęcik na jaki łowię to stary wysłużony batson sh1025 z podpiętym scorpionem 201 i pletka Varivas Avani Sea Bass Premium PE 1,5 z przyponem z fluorocarbonuDzisiaj byłem nad wodą i kompletnie nic się nie działo. Martwa woda, może przez tą pełnię, nie wiem W sumie to widziałem jedno żyjątko. Foczka dzisiaj pływała blisko mnie, tak około 20m ode mnie i mi się przyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Podobno jak foczki wpłyną w fiord to nie ma ryby?A sprzęcik wysłużony ale jary Gdzieś za miesiąc i trochę zajadę/dolecę/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Uważaj na te foczki. W tamtym roku w Drobak przy łażni pogoda minus 5 przyszły takie cztery sztuki roześmiane ,zrzuciły ubranie i siup do wody .Musieliśmy zmienić miejscówkę też nic nie brało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Tomek, przynęta to mój odlew, tzn. kopia noriesa 3,5calaPaweł, sprzęcik na jaki łowię to stary wysłużony batson sh1025 z podpiętym scorpionem 201 i pletka Varivas Avani Sea Bass Premium PE 1,5 z przyponem z fluorocarbonuDzisiaj byłem nad wodą i kompletnie nic się nie działo. Martwa woda, może przez tą pełnię, nie wiem W sumie to widziałem jedno żyjątko. Foczka dzisiaj pływała blisko mnie, tak około 20m ode mnie i mi się przyglądała Czyli praca nie idzie na marne tylko ja płaczę i czekam na paczkę Edytowane 7 Lutego 2015 przez KLANAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 fajnie macie tam na dole. u mnie na północy , jeszcze dobre dwa miesiące będziemy zasypywani śniegiem i skuci lodem grrrrr. wczoraj wpadł do mnie pierwszy promyk słońca , cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 fajnie macie tam na dole. u mnie na północy , jeszcze dobre dwa miesiące będziemy zasypywani śniegiem i skuci lodem grrrrr. wczoraj wpadł do mnie pierwszy promyk słońca , cieszy...Z miłą chęcią bym się zamienił bo wolę sezon zimowy na łapanie rybek.Spróbuj połapac dorsza z pod lodu też fajna jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 fajnie macie tam na dole. u mnie na północy , jeszcze dobre dwa miesiące będziemy zasypywani śniegiem i skuci lodem grrrrr. wczoraj wpadł do mnie pierwszy promyk słońca , cieszy...No z tym słońcem i z temperaturami nie zazdroszczę. Ale za to z wielkością i ilość łowionych ryb, już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Mój kolega łowi regularnie dorsze i czarniaki w okolicach Trondheim i to takie od 5 do 15 kilo.A łowi je z gruntu na martwe śledzie i mątwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) No ja dzisiaj jezdziłem z miejscówki na miejscówkę i zero żerowania ryb.Na koniec skoczyliśmy jeszcze na jedną blisko domu, i obdarzyła mnie takimi o to 73cm szczęścia, które dalej sobie pływa Były jeszcze dwa takie pod 60cm Edytowane 8 Lutego 2015 przez fish28 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Gratki Dario super tylko uśmiechu nie widzę na fotce :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi