Skocz do zawartości

Norwegia Dorsze z brzegu ?

FRS1985

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli można dorzucę coś... u mnie najlepiej sprawdzają sie gumy w kolorkach sandaczowych i staram się łowić w miarę płytko :) gramatura od 15g do 30g, jesli o muchę chodzi to streamerki włochate i imitacje krewet,,,śmialo można łowić rybki +3 nawet+4kg B)

post-46642-0-83982300-1423063491_thumb.jpg

i na muchę (jeśli pierwsza fotka nie przejdzie,,,

post-46642-0-02721600-1423063897_thumb.jpg

druga

post-46642-0-79631500-1423063932_thumb.jpg

• Like 7

Tomek, przynęta to mój odlew, tzn. kopia noriesa 3,5cala

Paweł, sprzęcik na jaki łowię to stary wysłużony batson sh1025 z podpiętym scorpionem 201 i pletka Varivas Avani Sea Bass Premium PE 1,5 z przyponem z fluorocarbonu

Dzisiaj byłem nad wodą i kompletnie nic się nie działo. Martwa woda, może przez tą pełnię, nie wiem :(

W sumie to widziałem jedno żyjątko. Foczka dzisiaj pływała blisko mnie, tak około 20m ode mnie i mi się przyglądała :)

Tomek, przynęta to mój odlew, tzn. kopia noriesa 3,5cala

Paweł, sprzęcik na jaki łowię to stary wysłużony batson sh1025 z podpiętym scorpionem 201 i pletka Varivas Avani Sea Bass Premium PE 1,5 z przyponem z fluorocarbonu

Dzisiaj byłem nad wodą i kompletnie nic się nie działo. Martwa woda, może przez tą pełnię, nie wiem :(

W sumie to widziałem jedno żyjątko. Foczka dzisiaj pływała blisko mnie, tak około 20m ode mnie i mi się przyglądała :)

Czyli praca nie idzie na marne tylko ja płaczę i czekam na paczkę

Edytowane przez KLANAD

fajnie macie tam na dole. u mnie na północy , jeszcze dobre dwa miesiące będziemy zasypywani śniegiem i skuci lodem grrrrr. wczoraj wpadł do mnie pierwszy promyk słońca , cieszy...

Z miłą chęcią bym się zamienił bo wolę sezon zimowy na łapanie rybek.Spróbuj połapac dorsza z pod lodu też fajna jazda

fajnie macie tam na dole. u mnie na północy , jeszcze dobre dwa miesiące będziemy zasypywani śniegiem i skuci lodem grrrrr. wczoraj wpadł do mnie pierwszy promyk słońca , cieszy...

No z tym słońcem i z temperaturami nie zazdroszczę. Ale za to z wielkością i ilość łowionych ryb, już tak :) ;)

No ja dzisiaj jezdziłem z miejscówki na miejscówkę i zero żerowania ryb.

Na koniec skoczyliśmy jeszcze na jedną blisko domu, i obdarzyła mnie takimi o to 73cm szczęścia, które dalej sobie pływa :)

post-48006-0-15356500-1423403921_thumb.jpg  post-48006-0-84759300-1423403929_thumb.jpg

Były jeszcze dwa takie pod 60cm

Edytowane przez fish28
  • Like 11