kaer Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam wszystkich.Chciałbym się spytać kolegów wędkarzy czy mogli by mi wysłać scan artykułu Marka Szymańskiego ze strony 30.Znajduje się on w gazecie Wędkarski Świat 10/2007.Artykuł dotyczy odcinka Wisła - Annopol.Ewentualnie proszę o linki,np z chomikuj.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Podaj mi swój e-mail to wyślę Ci scan tego numeru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek06 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 @Krzysiek184 możesz mi tez podesłać ten skan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi