skuli Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam. Zwracam się do Was z prośbą - zamierzam kupić spinning na jazia,klenia i okonia. Mam pytanie jaki kij, czy akcja szybka i sztywny blank (małe ugięcie), a może parabolik, jaka masa rzutowa 18g, 15g czy 10g. Długość 3m w cenie do 300 zł. Zamierzam łapać na małe gumy (do 5cm) i takie same woblerki, wiróweczki do nr 2.Za wszystkie wasze podpowiedzi bardzo dziękuje. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 może ten Ciebie zainteresuje http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=7589& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jesli Cię interesuje ta długość i cw, oraz cena to zajrzyj na aukcjach allegro. Jest tam fajny Black Star Kormorana.Jest to kij od 7-21gr, więc spokojnie można i przy okazji bolka wyholować.Gdybym był na kupnie to bym się zdecydował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 może ten Ciebie zainteresuje To jest dobra propozycja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuli Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam. Dzięki za wszystkie propozycję. U mnie na rzece jest dużo bolenia (częsty przyłów). Może faktycznie wziąć kija 21g lub dragon millenium super fast 2.85m,5-25g. Można stosować taki kij do małych gum i woblerów ?. Zapas mocy poradzi sobie z boleniem, a jak z czułością na branie (małe przynęty). Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 czesc pytasz o wedke ja łowie z powodzenie na wobki od 3 do 6cm i na gumki jazie klenie i bolenia też spokojnie wycholuje na team dragona 5-18 jak dla mnie kij jest rewela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi