Nie jestem pewny czy tytul to dobrze dobrane slowo , tu podpieram sie relacja z Targow Remka , Friko , Rognisa ...Ja to nazywam desen . Wiec do rzeczy , ogladajac wedki Jima Grandta bardzo mi sie spodobalo ze nieomal na kazdym wedzisku sa male rybki ktore okreslaja na co wedka jest . Widzialem juz ze moj Compre Shimano w nowej edycji ma znaczek muskie , moj stary oczywiscie nie . No i wracajac z wystawy wstapilem do sklepu-pracowni Corensa , tam spytalem czy to sie da zrobic . Powiedzieli ze - no problem . To ja szybko do domciu po mojego dziewiczego Avidka i z powrotem . Wybralem dwie moje ukochane rybki ; muskie i pike . Za tydzien odebralem wedeczke , rybeczki pod lakierem mowia co kocha pan tej wedki . Strasznie mnie to cieszy , sprobuje dolaczyc zdiecia z sesji foto , oczywiscie wysylajac do Remka , wieczorem ....zycie jest piekne
Pytanie
jerry hzs
Nie jestem pewny czy tytul to dobrze dobrane slowo , tu podpieram sie relacja z Targow Remka , Friko , Rognisa ...Ja to nazywam desen
. Wiec do rzeczy , ogladajac wedki Jima Grandta bardzo mi sie spodobalo ze nieomal na kazdym wedzisku sa male rybki ktore okreslaja na co wedka jest . Widzialem juz ze moj Compre Shimano w nowej edycji ma znaczek muskie , moj stary oczywiscie nie
. No i wracajac z wystawy wstapilem do sklepu-pracowni Corensa , tam spytalem czy to sie da zrobic . Powiedzieli ze - no problem . To ja szybko do domciu po mojego dziewiczego Avidka i z powrotem . Wybralem dwie moje ukochane rybki ; muskie i pike . Za tydzien odebralem wedeczke , rybeczki pod lakierem mowia co kocha pan tej wedki . Strasznie mnie to cieszy
, sprobuje dolaczyc zdiecia z sesji foto , oczywiscie wysylajac do Remka , wieczorem ....zycie jest piekne
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi