Skocz do zawartości
  • 0

Design

jerry hzs

Pytanie

Nie jestem pewny czy tytul to dobrze dobrane slowo , tu podpieram sie relacja z Targow Remka , Friko , Rognisa ...Ja to nazywam desen :D . Wiec do rzeczy , ogladajac wedki Jima Grandta bardzo mi sie spodobalo ze nieomal na kazdym wedzisku sa male rybki ktore okreslaja na co wedka jest . Widzialem juz ze moj Compre Shimano w nowej edycji ma znaczek muskie , moj stary oczywiscie nie :( . No i wracajac z wystawy wstapilem do sklepu-pracowni Corensa , tam spytalem czy to sie da zrobic . Powiedzieli ze - no problem . To ja szybko do domciu po mojego dziewiczego Avidka i z powrotem . Wybralem dwie moje ukochane rybki ; muskie i pike . Za tydzien odebralem wedeczke , rybeczki pod lakierem mowia co kocha pan tej wedki . Strasznie mnie to cieszy :mellow: , sprobuje dolaczyc zdiecia z sesji foto , oczywiscie wysylajac do Remka , wieczorem ....zycie jest piekne :D

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Najlepsze pomysly mam jak ide spac , z niektorych powstaja woblery , z niektorych metody , no i fiku -miku :mellow:

Za te dwa znaczki pod lakierem zaplacilem cos okolo 9 dukatow $, Ten Avidek jeszcze nic nie zlowil a juz go kocham , porownujac go na sucho do Compre Shimano bardziej mi lezy ...no ale zycie dopiero pokaze , znaczy stworzy legende tego Avida :mellow:

@ Michumm , wiem , wiem ...kiedys Wedkarz Polski zaprzyjaznil sie z Jimi Grandtem i troche wedek krazylo po zawodach Wedkarza Polskiego . Nie musiales brac kluchy tylko cos bardziej sprezystego :mellow: , do kluchy to trzeba miec reke :D

• 0

@ Michumm , wiem , wiem ...kiedys Wedkarz Polski zaprzyjaznil sie z Jimi Grandtem i troche wedek krazylo po zawodach Wedkarza Polskiego . Nie musiales brac kluchy tylko cos bardziej sprezystego :mellow: , do kluchy to trzeba miec reke :D

Dokładnie, gościu go wygrał właśnie na tym Pucharze.

• 0

Bardzo ładne znaczki Remku. Jako ciekawostkę mogą przypomnieć, że f. Dragon na życzenie na kijach HM62 i HM80 może umieścić osobistą dedykację, podpis właściciela lub na fryfie zamocowany znaczek wybranej ryby ze srebra. Jest to znak w formie broszy ładnie połączony na stałe w korku. Bardzo gustowne oznaczenie wędziska.

pozdrawiam

• 0

Thymallusie ja wiem ze polskie rzemioslo jest na najwyzszym poziomie . to rzemioslo przechodzi w sztuke , mamy to we krwi :D

Srebrny muskie powiadasz wkomponowany w korek ...zaczynam chorowac , no i ten napis -jerry herbu zebaty szczupak - ide se zmierzyc goraczke :mellow: Embarassed

• 0

Jerry to jeszcze nie wszystko. Takie wędzisko w wesji klasycznej lub pod casting możesz sobie zamówić z dedykacją jak sobie życzysz, ze srebrnym znaczkiem w pięknej aluminiowej tubie oksydowanej na czarno f. Dragon może wysłać Ci nawet za Wielką Wodę. Taki HM to cudo. Tylko 3 firmy na świecie robią podobne wędki. zastanów się. Niestety podobnie jak w Stanach wysoka jakość kosztuje. Ale mieszkając tam to to już wiesz.

pozdrawiam

• 0

Thymallusie Przyjacielu :mellow: zabiles mi cwieka , zaczynam sie ciezlo zastanawiac :unsure:. A ile by w przyblizeniu taki eksperyment kosztowal , mam na mysli wedzisko z designem [ napis + srebrna rybka ]i tuba , bez wysylki . Wedka jednoczesciowa 7 stop , pod multik , medium. HM 62 na ten przyklad ....?