thymalus Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Propagowanie C&R jest oczywiście jak najbardziej słuszne. Zastanawiałem się w jaki sposób dotrzeć do możliwie największej grupy. Jest to luźny pomysł i nie twierdzę, że idealny ani... że lawinowo spowoduje to, że wędkarze przestaną zabijać ryby. Może jednak spróbować oznaczyć jakoś łowiących zgodnie z zasadami C&R. W formie znaczka, naszywki, naklejki na samochód czy łódkę. Warto spróbować namówić do współpracy znanych wędkarzy, zawodników przewijających się w mediach wędkarskich aby mieli takie znaczki np na kamizelce. Można dogadać się z innymi portalami np. karpiarzy, gruntowców itd aby podobną akcję przeprowadzli. Chodzi o to, aby znak C&R był widoczny i utorzsamiany z najbardziej znanymi wędkarzami, a potem z coraz większą grupą. To być może spowoduje, że większa grupa zechce dołączyć i przyczepić sobie podobny znaczek. Zapewne z różnych pobudek choćby i dla szpanu. Ale posiadając taki znaczek i łowiąc w większej grupie wstyd dać rybie w łeb... A mnie szczerze mówiąc najmniej interesuje z jakich pobudek ludzie puszczają ryby. Niech puszczają je nawet dla szpanu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Drogi lipieniu z Wałcza. Szczerze powiedziawszy pracujemy nad rozpoznawalnym i unikalnym logo C&R. Troszkę cierpliwości i damy znać. Jak to zostanie wykorzystane w przyszłości to osobny temat... Pomysł bardzo fajny. Jednak małymi kroczkami. Najpierw chcemy zbudować silne fundamenty aby było na czym budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Swego czasu @Zanderix chwalił się fajnym logiem. Swoją drogą. Arku, masz jeszcze jakieś? PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Logo się robi już od 2 tygodni. Czekamy na kolejne wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Superancko ! To ja juz poprosze taka naszyweczke dla mnie i kolegow Wiadomo projekt mozemy delikatnie wesprzec finansowo jak bedzie taka potrzeba C&R w wedkarstwie jest prawie jak ONE LOVE w kluturze rasta Takze czekam Panowie na pierwsze projekty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Niewielka,trwała naklejka na samochód to byłoby coś. Parkujesz ,zauważasz auto z naklejką i przykre zaskoczenie częściowo choć ...znika .Od lat przyklejony przy tylnej tablicy niewielki kolorowy pstrąg (u Taty lipień ) budzi miłe komentarze np. na stacjach benzynowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Naklejka na samochód oraz naszywka i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ja zrobiłem projekt naszywki i śmigam z takimi na ramieniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Napis NO KILL i sylwetka ryby szerokiemu gronu ( także nie wędkującym ) przekażą główne przesłanie.Gdybym miał wybierać napis (no kill vs.c&r) z powodu klarowności przekazu wybrałbym pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Miało być tak żeby każdy wiedział o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 :-) Ciekawy pomysł. Czekam co wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 To jest naklejeczka od Arka @ZanderixZostała mi się tylko jedna reszta poklejona na autkach łodzi itpBardzo dobre wykonanie , mocno trzyma itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 To jest naklejeczka od Arka @ZanderixZostała mi się tylko jedna reszta poklejona na autkach łodzi itpBardzo dobre wykonanie , mocno trzyma itpO !O to mi chodziło. Niestety, moja poszła do ludzi razem z autem, jakąś sprezentowałem koledze wędkarzowi i teraz szukam kolejnych na nowe wozidło... PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Bez tytułu.jpg :-) Ciekawy pomysł. Czekam co wyjdzie.Dla pogromców "wiosennych" rap.. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Iras1975 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Iras, chyba raczej tak :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Iras, chyba raczej tak :-) post-54844-0-68880200-1402342302_thumb.jpgDobre Moja wcześniejsza propozycja z garnkiem już nieaktualna. Z C&R kojarzy się zwykle pusty garnek i nieco zmodyfikowałem obrazek. Znalazłem coś jeszcze dla kolegów wędkarzy bardziej "stałych w uczuciach" jest sposób trwałego znakowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi