Skocz do zawartości

Oznakowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Propagowanie C&R jest oczywiście jak najbardziej słuszne. Zastanawiałem się w jaki sposób dotrzeć do możliwie największej grupy. Jest to luźny pomysł i nie twierdzę, że idealny ani... że lawinowo spowoduje to, że wędkarze przestaną zabijać ryby. Może jednak spróbować oznaczyć jakoś łowiących zgodnie z zasadami C&R. W formie znaczka, naszywki, naklejki na samochód czy łódkę. Warto spróbować namówić do współpracy znanych wędkarzy, zawodników przewijających się w mediach wędkarskich aby mieli takie znaczki np na kamizelce. Można dogadać się z innymi portalami np. karpiarzy, gruntowców itd aby podobną akcję przeprowadzli. Chodzi o to, aby znak C&R był widoczny i utorzsamiany z najbardziej znanymi wędkarzami, a potem z coraz większą grupą. To być może spowoduje, że większa grupa zechce dołączyć i przyczepić sobie podobny znaczek. Zapewne z różnych pobudek choćby i dla szpanu. Ale posiadając taki znaczek i łowiąc w większej grupie wstyd dać rybie w łeb... A mnie szczerze mówiąc najmniej interesuje z jakich pobudek ludzie puszczają ryby. Niech puszczają je nawet dla szpanu...

• Like 4

Drogi lipieniu z Wałcza. Szczerze powiedziawszy pracujemy nad rozpoznawalnym i unikalnym logo C&R. Troszkę cierpliwości i damy znać. Jak to zostanie wykorzystane w przyszłości to osobny temat...

Pomysł bardzo fajny. Jednak małymi kroczkami. Najpierw chcemy zbudować silne fundamenty aby było na czym budować.

Niewielka,trwała naklejka na samochód to byłoby coś.

Parkujesz ,zauważasz auto z naklejką i przykre zaskoczenie częściowo choć ...znika :) .

Od lat przyklejony przy tylnej tablicy niewielki kolorowy pstrąg (u Taty lipień ) budzi miłe komentarze np. na stacjach benzynowych.

• Like 1

To jest naklejeczka od Arka @Zanderix

Została mi się tylko jedna reszta poklejona na autkach łodzi itp

Bardzo dobre wykonanie , mocno trzyma itp

O !

O to mi chodziło. Niestety, moja poszła do ludzi razem z autem, jakąś sprezentowałem koledze wędkarzowi i teraz szukam kolejnych na nowe wozidło...

Pozdrówka

Kamil

Iras, chyba raczej tak :-)

attachicon.gifpost-54844-0-68880200-1402342302_thumb.jpg

Dobre :) Moja wcześniejsza propozycja z garnkiem już nieaktualna. Z C&R kojarzy się zwykle pusty garnek i nieco zmodyfikowałem obrazek. 

Znalazłem coś jeszcze  ;) dla kolegów wędkarzy bardziej "stałych w uczuciach" jest sposób trwałego znakowania. 

post-54844-0-07395300-1402826692_thumb.png