Nikonfan Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Daiwa exceler UL nie jest wklejką bo też szukałem pełnej, bdb. czucie najmniejszych przynęt, świetnie wyważona i dobrze opisana. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Nikonfan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Ja juz z pewnym sprzedawca ugadalem sie na sakure sportism Do tego jak dla mnnie ta Daiwa trochu zakrotka i sakura ma mniejsze cw a moze sie pokusze poganiac za wzdregami Wielkie dzieki chlopaki za pomoc ! Zdecydowalem sie na ta Sakure sportism 0.9-7 213. Mam nadzieje ze bede zadowolony jeszcze raz dziekuje ! Do tego kijka jaki byscie polecili mlynek ? tak do 200zl. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Adaśko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi