sw.RP Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 O jakich kolowrotkach shimano , ktore kosztuja 100 drozej mowisz?Bylem przekonany ze shimano w okolicach 300-400 zl nie nadaja sie bardzo do ciezkiej pracy.W ogóle do niczego się nie nadają jeśli mówimy o nowych kołowrotkach bo używkę za te pieniążki można dostać nawet niezłą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Tez tak mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 kurde ten Jaxon kosztuje podobnie co sprawdzone zaubery i jego klony.... dla mnie wybór byłby prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 O jakich kolowrotkach shimano , ktore kosztuja 100 drozej mowisz?Bylem przekonany ze shimano w okolicach 300-400 zl nie nadaja sie bardzo do ciezkiej pracy. Shimano Exage 4000 FB, jakoś dają radę. Dość często występuje ten kołowrotek w jego filmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Shimano Exage 4000 FB, jakoś dają radę. Dość często występuje ten kołowrotek w jego filmach. Bo on i jego ryby nie czytają info z tego forum i nie wiedzą, że ten młynek jest do ( )*( ) Edytowane 6 Listopada 2015 przez Woytec 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 E tam?po tuningu pewnie!bebechy od stelli wstawili :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superzander Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Kołowrotki shimano, o których pisałem to model super gtm. Posiadam dwa gtm RB (wielkość 3000-kupiony 2011r. i 4000 - kupiony 2010r.) oraz jeden gtm RC (4000 - 2013r.). Niestety przy tym ostatnim już po kupnie okazało się, że obudowa rolki nie jest przystosowana do plecionek no i konieczna była jej przeróbka (plećka nie wskakiwała na rolkę).Z aktualnie sprzedawanych modeli shimano w cenie ponizej 500zł moim zdaniem trudno byłoby znaleźć coś co się nada pod plecionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekL Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) czy można prosić o wrzucenie schematu kołowrotka jaxon vx lub zx Edytowane 29 Września 2015 przez JacekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Przesmarowałem Jaxa,smalec poszedł wszędzie,łożyskom też się dostało,pracuje trochę ciężej,już 30 obrotów korbką nie zrobię .Pracuje miękko,ale delikatnego szumu nie udało mi się usunąć.Jako ciekawostkę dodam,że nie byłem w stanie odkręcić śruby od koła zębatego posuwu szpuli,zniszczyłem śrubę,ale serwis stanął na wysokości zadania i mi przysłał,więc jest dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 z serwisem jaxona niema problemów Zamówiłem jedno łożysko do rolki a przysłali 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 z serwisem jaxona niema problemów Zamówiłem jedno łożysko do rolki a przysłali 2 Gdyby reszta towaru była wyższej jakości, z takim serwisem prawdopodobnie ,,zjedliby" Dragona, robinsona itp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon28 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Gdyby reszta towaru była wyższej jakości, z takim serwisem prawdopodobnie ,,zjedliby" Dragona, robinsona itp. Jaxon juz zjadl wszystkich. Maja najwieksza sprzedaz w sklepach. Ta firma to potega na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 A jaka jest 2 szpula do zx w komplecie, aluminiowa czy grafitowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 A jaka jest 2 szpula do zx w komplecie, aluminiowa czy grafitowa?gdy ja kupowałem to nie dostałem w komplecie zapasu. Z tego co wiem zapas jest grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr210771 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Tak nawija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Tak nawijaA dawałeś podkładkę pod rotor,czy fabryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr210771 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Bez żadnych podkladek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 No to całkiem ładnie nawija . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr210771 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Kołowrotek naprawdę solidnie wykonany na sucho kręci pięknie żadnych stuków ,ząbkowania ,szumu jestem mile zaskoczony za taką cenę 200zł można dostać szoku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr210771 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Jeszcze 3 fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 mam ten mlynek i to chyba nawet od zalozyciela tego watku. Jest niesamowity, mam sporo kreckow ale ten jest niezniszczalny :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Może ktoś zmierzyć i podać średnicę szpuli rozmiaru 200 i 300? Jeszcze jedno... 200-tka nie będzie się męczyć przy wahadlach 25g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Dzięki za wyczerpującą odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 300 zmierzę Ci i podam wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi