mikes Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Kręciłem zauberem i...... Wolę ZX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniutoo Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Czołem Panowie! Od kilku dni wałkuję temat młynka pod główki do 30g ze stojącej wody. Internety mówio,że w zaubery i jego klony lepiej się już nie pchać. Przyznam,że mam niezłą zagwozdkę. Szukam czegoś trwałego i co bym nie musiał się wk...wiać na wodzie. No i taką perełkę znalazłem Mówię o ZX,firmy,po której nie spodziewał bym się niczego dobrego. Fajnie,bo głowa już spokojniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Podejdzie do Jaxona Machine 300 szpula wielkości 200? Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Kadet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) Niedawno- tu na giełdzie- kupiłem ZX 3000 po dwóch użytkownikach, po dostawie chodził bardzo fajnie.Po rozebraniu w środku masakra: smar chyba od nowości i w dodatku po zatopieniu, wszędzie (łącznie z łożyskami) jakiś prawie wyschnięty biały osad.Wszystko wraz z łożyskami rozebrane, wymyte, nowy smar i próba nad wodą.W podsumowaniu: udał się kręcioł Jaxonowi Po tylu latach nie widać śladu zużycia- a i praca bardzo przyjemna. Też bym szpulkę aluminiową do v. 3000 dokupił jak by się komu walała Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez ObraFM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 ... a też sobie chwalę. Po przeglądzie chodzi lepiej jak sklepowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi