kamildarbanski Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam wszystkich serdecznie jestem od jakiegos czasu uzytkownikiem tej strony tj. 20 maja br. i mam takie pytanie czemu nie moge odpowiadac na zadne ogloszenia np w dziale sprzedam zamienie itp??bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 a widzisz a jakbyś zaczynał od lektury regulaminu(którą polecam Ci teraz) to byś wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marius13 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Kamil wprowadzono "nowa zasade" na forum dopiero po 30 dniach po rejestracji ta funkcja będzie Ci uruchomiona.Tomasz ale Jestes uszczypliwy......ha ha Edytowane 3 Czerwca 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qowax001 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam wszystkich serdecznie jestem od jakiegos czasu uzytkownikiem tej strony tj. 20 maja br. i mam takie pytanie czemu nie moge odpowiadac na zadne ogloszenia np w dziale sprzedam zamienie itp??bardzo prosze o pomoc Bo będziesz mógł Kolego Sandacznanieciezko dopiero 20 czerwca wedle regulaminu. Pozdrawiam i witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamildarbanski Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 rozumiem dziekuje bardzo i zabieram sie za lekture regulaminu pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baars Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 no i to jest prawidlowa postawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamildarbanski
Witam wszystkich serdecznie jestem od jakiegos czasu uzytkownikiem tej strony tj. 20 maja br. i mam takie pytanie czemu nie moge odpowiadac na zadne ogloszenia np w dziale sprzedam zamienie itp??bardzo prosze o pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi