pafek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam,zaczyna mnie już ściskać przed sezonem pstrągowym, dlatego mam ochotę połowic tęczaki. Czy zna ktoś z was łowiska specjalne z tymi rybami na trasie : Białystok - Ciechanów - Drobin - Sierpc - Lipno - Toruń - Bydgoszcz - Koronowo - Człuchów - babolice - Koszalin Dokładnie : http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=Bia%B3ystok&loc2=Kosz alin&byCar=on&cId1=&sId1=&cId2=&sId2=&am p;x=0&y=0 Bardzo proszę o jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pafek masz problem tam C&R dla pstrąga nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 W tym Okoniu będziesz musiał zabrać za opłatą wszystkie złowione pstrągi tęczowe!Mimo, że mam tam około 20 km nigdy tam nie byłem, choć na części niezamkniętej tak, bo to część żwirowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 W tym Okoniu będziesz musiał zabrać za opłatą wszystkie złowione pstrągi tęczowe!Mimo, że mam tam około 20 km nigdy tam nie byłem, choć na części niezamkniętej tak, bo to część żwirowni. Ja kiedyś też na takim łowisku byłem z żoną, aby ją przekonać do lekkiego spina. Moja żona wszystkie ryby wyciągnęła do ręki, mi się jakoś żadnej nie udało Wszystkie się spinały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi