marius13 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam gdzie najtaniej i najszybciej wyslac wedke w 1 składzie 2,13 ,podajcie orientacyjne ceny za taka usluge z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zrób wycenę na kurjerzy.pl pewni około 37 złotych wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zrób wycenę na kurjerzy.pl pewni około 37 złotych wyjdzie..Tomasz dobrze prawi..z ubezpieczeniem do 10.000pln 42pln... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jak zwykle na kolegow można liczyc DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 www.tani-kurier.pl, korzystaja z UPS i DPD. DPD ma chyba tylko do 200cm ale UPS bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jak się sprawdza na stronie wycenę to faktycznie wychodzi tanio , ale jak się już stoi w siedzibie UPS przed biurkiem to sie nagle okazuje ,że to towar specjalnego sortu itp i wychodzi ponad 60zł.Ostatnio wysyłałem tubę 250 cm.Coś koło 70zł dałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 ..wysyłałem kilka tub 200-20cm przez kurjerzy.pl...za każdym razem poprzez UPS - 38-42PLN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 To następnym razem będę zlecał wysyłkę przez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jak się sprawdza na stronie wycenę to faktycznie wychodzi tanio , ale jak się już stoi w siedzibie UPS przed biurkiem to sie nagle okazuje ,że to towar specjalnego sortu itp i wychodzi ponad 60zł.Ostatnio wysyłałem tubę 250 cm.Coś koło 70zł dałem.Jak to robisz w UPS to tak jest. Jak przez pośrednika to 38... zresztą płacisz z góry i masz wszystko w d** . Przez kurjerzy.pl wysłałem juz kilkanaście wędek jednoczesciowych i nigdy problemów nie było .. swoją drogą dobry temat i pośrednika przez połowę mnie się płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Wczoraj wysyłałem.Długość 230 cm. Cena 42,07 PLN. Korzystałem z kurjerzy.plW tej cenie kurier UPS odebrał przesyłkę z mojej chaty, miałem powiadomienie SMS o dostarczeniu do odbiorcy a adresat miał powiadomienie SMS, że paczka wyszła. Ubezpieczenie do 10.000,00 PLN. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez aTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 To następnym razem będę zlecał wysyłkę przez Ciebie. bartek iinaczej traktuja ludzia z ulicy. TO troche jak z brokerami ubezpieczeniowymi. oni tak jakby udostepniaja Ci swoje rabaty. Zlecasz to rpzez taką strone, i masz duzo taniej... chociaz spedytor niby ten sam to jednak warunki zupelnie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Jak się sprawdza na stronie wycenę to faktycznie wychodzi tanio , ale jak się już stoi w siedzibie UPS przed biurkiem to sie nagle okazuje ,że to towar specjalnego sortu itp i wychodzi ponad 60zł.Ostatnio wysyłałem tubę 250 cm.Coś koło 70zł dałem.Przez stronę www.tani-kurier.pl zamawiasz kuriera UPS lub DPD (wybierasz, który Ci pasuje - system oblicza ceny dla obu firm), nie musisz nigdzie jeździć do siedziby firmy kurierskiej. Zamawiasz w systemie podając adres odbioru i adres doręczenia, płacisz online, drukujesz list przewozowy i kurier zabiera przesyłkę ze wskazanego przez Ciebie miejscaDla ciekawości wyceniłem wysyłkę - rurę 7x7x215cm. Z Gdańska (kod pocztowy 80-180) do Warszawy (kod pocztowy 00-950) UPS wyliczył 39,63zł. Z dodatkowym ubezpieczeniem do 10.000zł wyszło 41,63zł Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 No to dałem się wycyckać... Jeszcze dowoziłem 30 kilosów na koniec miasta... Pocieszę się tym ,że razu pewnego sprzedałem jednemu kierowcu UPS liścia na potylicę bo mi wmawiał ,że dzwonił do drzwi i nikogo nie zastał i że mi następnego dnia przywiezie, a cały dzień w domu specjalnie czekałem.Złapałem go 15 kilometrów za moją wioską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 No to dałem się wycyckać... Jeszcze dowoziłem 30 kilosów na koniec miasta... Pocieszę się tym ,że razu pewnego sprzedałem jednemu kierowcu UPS liścia na potylicę bo mi wmawiał ,że dzwonił do drzwi i nikogo nie zastał i że mi następnego dnia przywiezie, a cały dzień w domu specjalnie czekałem.Złapałem go 15 kilometrów za moją wioską.U mnie takie cuda robi k-ex . Jak ktoś mi chce coś wysłać tą firmą to odmawiam zdecydowanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi