Skocz do zawartości
  • 0

Syrsan 2008 - Relacja (Tpe i Hlehle) - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Od chwili powstania jerkbait.pl niecierpliwie czekałem na kolejne relacje z wypraw użytkowników portalu do Szwecji. Podziwiałem fantastyczne krajobrazy i szczupaki, o których mogłem sobie pomarzyć. W końcu udało się, jadę do Szwecji Przez ponad pół roku kompletowałem sprzęt i przynęty oraz ustalałem szczegóły podróży.'

Dzisiaj zapraszam na relację naszych forumowiczów Tpe oraz Hlehle znad Zatoki Syrsan. Zapraszam serdecznie!

Chłopaki wielkie podziękowania za tekst!

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To ja zacznę bo chyba pierwszy przeczytałem :D

Zazdroszczę niesamowicie tych klimatów. Długo czekałem na zdjęcia ale .... doczekałem się. Jutro dam drugą część - Wujka i Moniki (sporo zdjęć). Na prawdę mieliście fajną przygodę - szkoda, że mnie nie było - boreliozę rozpoznaję z 1km :D

Skała też ma nazwę - Półka Remka - półka bo chciałem tam wyjść na chwilę, no i wyszedłem ale ... skończyło się kąpielą - mimo, że woda miała 11C było ciepło :D

Jankowa zatoka to już pewnie za mostem spory kawałek ... bo tej miejscówki za bardzo sobie nie przypominam

Pozdrawiam

Remek

• 0

Jakie piekny opis i obrazy. Dobrze ze ktos w koncu napisal i obfotografowal ;)

A ryby - cóz, hlehle, juz chyba nie musisz jezdzic taki kawal :mellow: Choc dla tych widoków chyba warto sie tluc. Nasze miejsca nie sa tak malownicze, przynajmniej dla mnie.

Kuba, nasze też są piękne, inne ale piękne :D

A ryby jak to ryby, nie tylko o wielkość chodzi, ale głównie o fun podczas łowienia (a takie jest jerkowanie). No i o fajną ekipę podczas wyprawy - pod tym względem nie mogę narzekać ani na nasz wyjazd ani na ekipę z Syrsan - obydwie gromadki były super.

Mam nadzieję, że zrobimy poprawkę już niedługo, ale troszkę dalej i na wąsatych rybkach

• 0

...teraz największy „fun”, jeśli chodzi o łowienie szczupaków, to jerki…

zapomnialem napisac, ze ... cos w tym jest :D normalnie juz sie szwecji i intensywnego jerkowania doczekac nie moge ;)

Pitt intensywnie jerkowaliśmy tylko 3 dni, potem było nudne łowienie w opadzie :mellow:

• 0

...teraz największy „fun”, jeśli chodzi o łowienie szczupaków, to jerki…

zapomnialem napisac, ze ... cos w tym jest :D normalnie juz sie szwecji i intensywnego jerkowania doczekac nie moge ;)

Pitt intensywnie jerkowaliśmy tylko 3 dni, potem było nudne łowienie w opadzie :mellow:

Mi tam tam nudno nie było :D Przynajmniej na gumy nie siadały nam małe ryby ;)

• 0

@hlehle

@tpe

gratuluje pomysły na relacje chłopaki - jak już ktoś napisał, bardzo fajnie się czytało taki dialog, naprawdę

a poza tym - cóż można powiedzieć - piękne ryby, piękne zdjęcia, było czym nacieszyć oko w szary grudniowy dzień - za co bardzo dziękuję.

Pozdrawiam

• 0

relacja super,gratuluję pięknych ryb B) znając ciebie @jerzy .... nie wiadomo gdzie cie jeszcze poniesie :D

tam napewno nie B) nie ten zakres temperatur B) . Czekam na dalszą część dialogu

pozd JW :D

To ja Jurku mam odwrotnie - Oman .... nie, nie ... Szwecja ...oj tak, tak :D