bazyloss Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 wie ktoś coś więcej ? http://www.justace.co.jp/ http://www.justace.co.jp/content/product/catalog/2011_pdf/justace_2011a.pdf http://designo.air-nifty.com/blog/2012/04/2012.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Interesujące, też z chęcią dowiem się czegoś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 SSL782MSUL ktoś się podzieli opinią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Były na targach rękodzieła. Można było pomacać. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Były na targach rękodzieła. Można było pomacać. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Pomacałem i jest to blank który mi leżał, a już z całej serii najbardziej ale nie mam porównania z innymi szybkimi wklejkami, np. Matagi. Poza tym machanie na sucho, a opinia z nad wody to jednak co innego. Widać że jest szybki i ładnie reaguje na gramowe obciążenie. Jednak brak mi punktu odniesienia do innych blanków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) SSL782MSUL ktoś się podzieli opinią ? Tu jest filmik zawsze coś na + Edytowane 22 Stycznia 2019 przez bartosz311287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Mam takiego białasa 2,52 cw do 5g, wklejkę. Do łowienia z brzegu bajka moim skromnym zdaniem, zwłaszcza jak okonie czy krasne nie walą atomowo! Matagi do 3,5 i Yamaga Blackcurant do 6 czy 7g w zasadzie cały czas urlopują w szafie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Czy znajdę jakiegoś użytkownika kijka na blanku AMI682S? Od długiego czasu mi siedzi w głowie ale na forum niestety znalazłem żadnej opinii użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Czy znajdę jakiegoś użytkownika kijka na blanku AMI682S? Od długiego czasu mi siedzi w głowie ale na forum niestety znalazłem żadnej opinii użytkownika.Posiadam kijek na tym blanku, fajna wklejka bez przesztywnień, czułość super, taka lepsza „Kocia Łapa” do koszenia okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi