rolcinc77 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 WitamIdzie gdzies wykupic tygodiowa karte na Drwęca.Pozd.Roland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 http://www.pzw.torun.pl/ - tam dostaniesz wszystkie informacje, a potem na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Telefony do Okręgu PZW Toruń:0 56 622 53 180 56 622 36 32Chyba jeszcze nie ustalili opłat na 2009 r.W każdym razie na ich stronie jak zwykle nic nie ma.Ja w 2008 roku kupowałem licencje dzienne na stacji benzynowej w Głogowie (kierunek na Warszawę), a w tym 2009 r. zapłacę chyba roczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rolcinc77 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witamale na 2009 tam nic niema,a po druge przyjezdzam z zagranicy i czy dostane tygodniowa karte.Na 1 Dzien to jest,!!ozd.Roland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rolcinc77 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam KwasikPozd.Roland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 RolandNie ma tygodniowej karty na Drwęcę.Będziesz musiał płacić 50 zł za dzień.Albo zapisz się do PZW i zapłać roczną 320 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rolcinc77 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 WitamBym to zrobil,ale niemam Polskiej Karte wedkarskiej,Tylko Niemiecka .W tym roku jeszcze 35 Zloty Placilem a teraz juz 50 ,To zaniedlugo bedzie tyly kosztowac jak na M?rrum Pozrdawiam Roland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Jeżeli chodzi o opłaty to Toruń w tym przoduje.Nie wiem czemu ustalają takie zaporowe ceny i to od lat.O ryby (czytaj: trocie) w Drwęcy ciężko, od połowy marca do połowy maja dodatkowo nie wolno łowić i jeszcze te szokujace stawki. Na dodatek nikt nie pilnuje rzeki.Trzeba chyba jeździć na Pomorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rolcinc77 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ale kto hodzi i umie lapac ten tez zlapie.Ale jak sie raz na 2-3 Tygodnie pszyjedzie to jest trudno.Tak samo unas jetst z Pstragami,ja hodze bardzo czesto i mam dobre winiki.Znam duzo Ludzi co ida raz na 2 Tygodnie na 2 Godz. i muwia ze Ryby niema. Tak samo jest na Drweca,jak bym tam mieszkal to bym wode co dziennie odwiedzial. Poz.Roland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 RolandTak trzymaj!Grunt to optymizm. Bez względu na okoliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 OpłatyopĹ‚aty_na_rok_2009[1].doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rolcinc77
Witam
Idzie gdzies wykupic tygodiowa karte na Drwęca.
Pozd.Roland
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi