Wojtasz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam. Pilnie potrzebuje kupic kijek w wersji travel. Moc okolo 17-20 lb . Wedka ma byc w kilku sekcjach, poniewaz mam ja zabrac na wakacje samolotem. Moze jest jakis teleskop, ktory nadaje sie pod multika. Najlepiej gdyby byla w okolocach 2,40 (wedkowanie w morzu). Nic takiego nie moge znalezc :/. Co do ceny to bylo by super gdybym zmiescil sie w okolicach 200-300 zl. Na skladanie wedki nie wyrobie z $ w tym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nie wiem ile w naszym systemie miar i wag jest 17-20 lb, jestem za głupi i za leniwy, ale sprawdź sobie DAM Effzett. Mają w Ofercie wersje travel, albo kije Shakespeare. Sam się zasadzam na jedne i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witaj ! Zainteresuj się czymś takim Savage Gear Roadrunner XLNT 198 cm. do 70 gr.Cztero częściowy / 54 cm. po złożeniu /, łącza typu spigot, moc 20lb. Cena ok. 300 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi