Żbiku Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Wie ktoś, jaki jest stan wody na Wiśle w Kiezmarku/Tczewie? Widać już główki? Da radę połowić w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 a na zawody wędkarskie nie chcesz się wybrać? czekają ciekawe nagrody i fajna zgrana ekipa http://www.pomorskiprzewodnikwedkarski.pl/68-uncategorised/669-towarzyskie-otwarte-zawody-ppw-polaczone-ze-spotkaniem-integracyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dzięki ale nie startuję w zawodach, a na ryby jadę właśnie, żeby uciec od ludzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninja05 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Witam, jakie gumy sprawdzają się na wislane okonie. Dolny bieg Wisły. Okolice Tczewa, Kiezmark, Rybaki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Najlepiej takie, o kształcie robactwa lub rybek występujących na tym odcinku. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tad85 Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Witajcie koledzyCzy ktoś z was wie jak wygląda sytuacja na odcinku Wisły w Kiezmarku? Czy coś się tam dzieje? Zbieram się do odwiedzenia tego odcinka w poszukiwaniu drapieznika ale czy warto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Od czterech lat łowię na tym odcinku w różnych porach roku. Najczęściej na prawym brzegu od wysokości wsi Groblica do Nowej Kościelnicy, czyli powyżej mostu w Kiezmarku.Ogólnie, to jest to odcinek dość ciekawy i moim zdaniem niedoceniony przez spinningistów. Nie mówię, że łatwy, bo trzeba się nachodzić za rybą, ale warty uwagi. Wiem, że na wodzie się już ruszyło po upałach i sam mam zamiar w październiku się wybrać w te okolice. Pogoda powoli robi się odpowiednia na jesiennego bolenia i sandacza. Możesz spodziewać się ich w zasadzie wszędzie i na głębszych i na płytszych główkach. Polecam próbować łowić na napływach od dna do połowy głębokości, można miło się zaskoczyć w postaci przyłowu na prawdę fajnego, wiślanego okonia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickeN Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Jak tam Panowie, woda już zaczęła opadać ? Podobno teraz najlepszy okres będzie na drapieżniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Woda odsłoniła główki. Ciekawostka że jest bardzo czysta jak na Wisłę. Okonie cały czas dobrze współpracują. Teraz Jest najfajniejszy czas bo praktycznie ludzi nie ma. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Czy ktoś może polecić jakiś slip w Tczewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kret000 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Poszukaj "pokoje gościnne Maja" na ulicy.... 1 maja Czysto schludnie i tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Witam kolegów i koleżanki, myślę na wypadem wędkarskim ze spinningiem pod namiot na 1-2 noce, główny cel to Boleń. Do Wisły najbliżej mam Płock-Włocławek około 100km, ale szukając na mapie miejsca do łowienia z brzegu znalazłem dopiero poniżej rzeki Tążyny za Ciechocinkiem. Zagłębiając się dalej mógłbym w sumie pojechać nawet do Świecia czy Kwidzynia, wszystko zależy od tego gdzie bym upatrzył sobie miejsce dogodne na rozstawienie namiotu. Pytanie brzmi jak wygląda tam sytuacji ze spinningiem, polecacie jechać czy nie? Myślałem też nad odrą, najbliżej mam 220km. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi