Adaśko Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Witajcie,Czy ktos z Was byl i oblawial "jezioro łąckie" ? Jest to lowisko specjalne (przejete przez nadlesnictwo w Łącku(15 km od Płocka)) Widzialem zdjecia, wyglada bardzo przyjemnie dla oka i szczupaka Zezwolenie mozna tam wykupic na 14 dni minimum (50zl i trzeba posiadac karte wedkarska). Tak jak wapomnialem, byl z Was tam ktos na rybkach ? Jezeli tak to prosze o jakiekolwiek info gdyz planuje tam kilkudniowy wypad a nie wiem czy warto. Pozdrowienia P.S Glownie interesuje mnie drapieznik. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Adaśko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jest to jezioro zarządzane przez Nadleśnictwo Łąck i nie ma statusu Specjalne. Ot ich po prostu, a nie PZW, czy przysłowiowego Kowalskiego. Łowienie wyłącznie z brzegu, wolno brodzić. Spora populacja szczupaka, na rekord życiowy bym nie liczył, jednak jak dobrze się trafi to średniaków można sporo złowić na jednym wyjeździe. Oknie z brzegu zwykle dłoniaki lub nieco większe. Duże okonie praktycznie tylko zimą, o ile pozwolą łowić z lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jest to jezioro zarządzane przez Nadleśnictwo Łąck i nie ma statusu Specjalne. Ot ich po prostu, a nie PZW, czy przysłowiowego Kowalskiego. Łowienie wyłącznie z brzegu, wolno brodzić. Spora populacja szczupaka, na rekord życiowy bym nie liczył, jednak jak dobrze się trafi to średniaków można sporo złowić na jednym wyjeździe. Oknie z brzegu zwykle dłoniaki lub nieco większe. Duże okonie praktycznie tylko zimą, o ile pozwolą łowić z lodu.Szczupaki sredniaki czyli masz na mysli 60, 70, 80 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jeszcze kilka lat temu szczupaki po 3-4kg nie były rzadkością, był również sum. Ale ludzie których znam i tam łowią to wrzucają wszystko do zamrażarki. Ich znajomi również. Nie słyszałem o rewelacjach z zeszłego roku, w tym jeszcze nie byłem. Wysłane z mojego Lenovo A820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi