pepper Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Wyniki są z połowy sierpnia, dzisiaj mamy listopad. Wake up! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Wystarczyło dodać magiczne słowo "ostatnio" ew. "w ostatnim czasie" . Bo na tak sformułowane pytanie mógłby odpowiedzieć ktoś kto miał wyniki w 2000 roku Luźna guma Edytowane 7 Października 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Wyniki są z połowy sierpnia, dzisiaj mamy listopad. Wake up! No jak dzisiaj mamy listopad, to naprawdę muszę się łejk ap Edytowane 7 Października 2015 przez malcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Odbiegając od wymiany zdań na temat miesiąca Czy był ktoś z kolegów na kanale za okoniem ostatnio?? Bo wybieram się już wieczność i wybrać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dobra Dobra nie świruj, chcesz poćwiczyć przed SF hahahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Wpadłem z kumplem w sobotę na 1,5h, wracając z wyprawy szczupakowej na której obaj przyzerowaliśmy. Kumpel łowił głównie obrotówkami a ja gumą i nie odnotowaliśmy nawet skubnięcia. Tak więc było bardzo pozytywnie, nałykaliśmy się świeżego powietrza, była bardzo ładna pogoda, przemyślenia na dziewiczym łonie przyrody i co tam się jeszcze pisze jak się wraca o kiju i siada do forum... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Dobra Dobra nie świruj, chcesz poćwiczyć przed SF hahahahaCały czas się waham.... pokusa silna ale Bug ma wielką moc Edytowane 7 Października 2015 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Cały czas się waham.... pokusa silna ale Bug ma wielką moc Fajnie to wygląda . Powinno być , Bug to pokusa , a Bóg ma wielką moc . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Odbiegając od wymiany zdań na temat miesiąca Czy był ktoś z kolegów na kanale za okoniem ostatnio?? Bo wybieram się już wieczność i wybrać się nie mogę Byłem w poniedziałek. Dwa Okonie na małą obrotówkę na 1,5 godziny łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 W blaszanej Rapie? W pawilonach w okolicy Kobiałki. Nazwy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Myślałem że w Rapie u Piotrka i "Bola" vis a vis maca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Myślałem że w Rapie u Piotrka i "Bola" vis a vis maca A też znam Jest z nim fajny film jak łowi na wędkę, która się min. łączy z satelitami Kurde jak go znaleźć? Podeślijcie linka jak kojarzycie.Jest na YT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 hahahaha też szukałem w jednym z jego filmików występuje czarny gumowy Dildos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Znalazłem https://www.youtube.com/watch?v=D0-VP_Yv71c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Znalazłem https://www.youtube.com/watch?v=D0-VP_Yv71cNo mistrz!!!! NA bank widziałem kiedyś filmik na którym łowił bolki na blaszki i kopyta... Edytowane 7 Października 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 :) Można? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Bardziej moszna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 ..........a nie czarny, jednak natural Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi