Kuba Standera Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ok, ciężko było to zrozumieć, myślałem że startowała tylko jedna ekipa z pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Gratulacje dla chłopaków oby tak dalej a jak widać polacy wszędzie sobie naważą piwa. Co by to byli za Polacy jakby nie kombinowali ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Polak potrafi ech ci nasi rodacy za granicą, i jak my mamy mieć dobrą opinię Może chociaż Jacek uratuje trochę polskie imię. Remek wstaw jedno foto na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Potrafi, potrafi... A później nie mówi się o danej grupce, która oszukiwała tylko zaokrągla się. *Kto oszukiwał na zawodach? -POLACY Brawa dla Jacka i Zbyszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Na filmiku zalinkowanym przez Jacka na ogólnym pokazano przez chwilę siatę z rybami wyciąganą z przerębla... Ale myślę, że oszuści znajdą się na każdych zawodach, nawet takich o uścisk dłoni prezesa. Polecam wszystkim powieść Carla Hiaasena - Podwójne oszustwo - świetna fabuła, humor oraz masa informacji o największych zawodach wędkarskich w USA. Naprawdę warto poczytać. Gratulacje dla polskiego teamu, na pewno będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Rzeczywiście wyraziłem się nieprecyzyjnie. Oczywiście nie chodzi o team fishmaniacs czyli Zibiego i Jacka. Tak jak napisałem Zibi i Jacek są niesamowicie lubianym zespołem. Chodziło o drugą ekipę Zaraz wrzucę jakieś zdjęcie. Przyjechałem przed wczoraj w nocy, a po 25h podróży wczoraj ... odlatywałem. Dzisiaj odrabiałem zaległości. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Kilka zdjęć na początek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wygląda na to, że byłeś nie mniej zajęty. Piękne foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zeby tak nie bylo ze - to tylko Polacy opisze wam inny przypadek . Chyba z rok temu na zawodach wstydliwa wpadke zaliczyl wedkarz amerykanski ...okazalo sie ze przed zawodami jacys wedkarze namierzyli kilka ladnych bassow ktore byly przywiazane sznurkiem do galezi drzewa ...zglosili to organizatorom a ci przygotowali sie z kamera i odpowiednia ekipa w dniu zawodow ...Gdy zawody sie rozpoczely czekali kto podplynie i siegnie po ryby . Okazalo sie ze podplynelo znane nazwisko i zostalo nakrecone oraz w finalowym momencie ekipa wyszla z ukrycia . Zawodnik zostal zdyskwalifikowany , poszedl za nim rowniez wielki smrod oszusta ...a byl to gosc co wygrywal zawody . W przypadku Mistrzostw Podlodowych rowniez postepowanie bylo takie same . Gdy namierzono mieszek z rybami [ podobno mieszek Dragona ] przygotowano ekipe ktora obserwowala wywiercone dziory . Do tych dzior podjechala i zaczela wedkowac ekipa polska M.C. i T.K. . Cala sprawa mogla sie zakonczyc polubownie to znaczy dyskwalifikacja i wstydem ...ale poniewaz za dozo zostalo tam powiedziane wiec spisano raport z szeryfem ...beda wiec nastepstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zbyt dużo zdjęć pokazać na razie nie mogę bo robiłem pod zlecenie NAIFC ale ... muszę posegregować i ... wrzucę. Tutaj ciekawostka: Od prawej Greg Wilczyński (projektant wędek podlodowych st. Croix), Jeff Schluter (współwłaściciel st. Croix) no i Remek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 No Remku masz bardzo dumna mine ...ale towarzystwo z topu czyli Elita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Kilka z przygotowań - startu (godzina 6:00 - około) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 No i stalo sie ....Remek zostal Wedkarzem Podlodowym gratulacje przymarznieta mucho siersciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Remku, A gdzie uśmiech? To Twoja następna wyprawa życia, którą będziesz długo pamiętał, ale twarz mówi coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Remek, mega zdjęcia, zazdroszczę amerykańskiej przygody jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Remku, A gdzie uśmiech? To Twoja następna wyprawa życia, którą będziesz długo pamiętał, ale twarz mówi coś innego. tak akurat mnie .... złapali na fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 I jeszcze jedno ... tutaj snow mobile, ja jeździłem na ATV - max jaki mi się udało uzyskać na jeziorze to 63 mil/h Ale najlepsze jest wchodzenie w poślizgi można nieźle zaszaleć. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Niesamowite zdjecia Ale musiales miec wrazenia...Tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Remek mormyszkant - zabawa fajna gdy ryby konkretne. Kiedyś to lubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Pamietam, nie tak dawno bawilem sie w to rowniez. Nadal najwiekszymi okoniami jakie zlowilem sa te pochodzace z dziury lodowej.Teraz zeby sobie fajnie polapac trzeba by udac sie do Szwecji...z powodu braku lodu oraz braku odpowiedniej wielkosci ryb. Pamietam i to, jak pot splywal po grzbiecie po wywierceniu kilkunastu otworow jeden po drugim w lodzie kilkudziesieciocentymetrowym....a pare razy po zejsciu z lodu nogi zaczynalo sie czuć po przejsciu kilkuset metrow... Tam gdzie pojechales Remek to troche inna zabawa...skutery, spalinowe wiertla i wedki specjalnie skonstruowane do metody podlodowej przez znana firme...a nie kawalek precika z wlokna szklanego z przymocowanymi plecionka 50LB na chybcika przelotkami... <_< Po zdjeciach widac, ze inwestycje sprzetowe zaczynaja sie amortyzowac... Bardzo fajne te zdjecia... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Naparwde fajne fotki .Remek co masz teraz za kalasza ,takie fajne fotki strzelasz .Na fotka widac ze ekipa polawia bardzo delikatnie ,kijki jak patyczki i mormycha oczywiscie .Ryby wygladaja troche egzotycznie ,przypominaja troche pielegnice . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Na razie te zdjęcia to ... przypadkowe kadry, które mam już na komputerze. Większość fotek leży jeszcze w data banku i czeka na swoją kolej i czas. Taaaa ... świdry i elektryczne i spalinowe, ATV, snow mobile, wędki nie tylko st. croix ale ... wiele, wiele innych konstrukcji. Flashery, kamery podwodne .... no wiele drobiazgów np. przywiozłem świetną rzecz, którą w US można kupić prawie wszędzie heat factory (na zimowe pstrągi będzie jak znalazł). Heat factory to niewielkie torebki z jakąś substancją chemiczną. Wkłada się to coś do rękawiczek i .... robi się gorąco (nawet nie ciepło a gorąco). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Znamy, znamy ... można próbować. Choć, może technologia trochę się posunęła naprzód. Moje trwały tylko 15 minut, ale ciepło było zeje....cie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 No to moje kilka godzin i ... im dłużej to ... cieplej PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Szykuje się prawdziwa gratka dla miłośników wędkowania podlodowego – największa impreza już w lutym – Mistrzostwa Świata w Wędkarstwie Podlodowym w Augustowie,koledzy z USA też będą??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi