jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Na to sie zapowiada . Greg Wilczynski wspominal ze ekipa USA wybiera sie do Polski w lutym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 To super skoro tak ,oby impreza dopisała tak jak w USA,no i pogoda, bo jak na razie u nas plucha,ale do lutego jeszcze sporo czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Szykuje się prawdziwa gratka dla miłośników wędkowania podlodowego – największa impreza już w lutym – Mistrzostwa Świata w Wędkarstwie Podlodowym w Augustowie,koledzy z USA też będą??. Tak racja. Będzie Tony i Mike - organizatorzy NAIFC, pewnie podskoczę na imprezę odwiedzić kolegów. Niestety to będzie zupełnie co innego - brak elektroniki, ograniczenia na wielkość łowionych ryb itd. itd. Nie jestem pewien ale ... wydaje mi się, że nie będzie też można używać AV, Quadów i snow mobili ... jedynie saneczki i pieszo Tak mówił Tony. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Najwazniejsze zeby byl lod bo w zeszlym roku nie doszlo do odwiedzin i imprezy z powodu braku lodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Niestety to będzie zupełnie co innego - brak elektroniki, ograniczenia na wielkość łowionych ryb itd. itd. Nie jestem pewien ale ... wydaje mi się, że nie będzie też można używać AV, Quadów i snow mobili ... jedynie saneczki i pieszo Tak mówił Tom. PozdrawiamRemek Znaczy się będzie bardziej ekologicznie,pisze się na świdrowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Jutro wieczorem wystartuje pierwszy odcinek ICE MAN na Sportmans Channel . Udzial w tym serjalu Zbyszka i Jacka zapowiada sie ciekawie , mysle ze sam udzial jest juz sukcesem no i przyjemnoscia . To bedzie ogladac cala Ameryka wedkarzy podlodowych i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 O ktorej godzinie? Jest mozliwosc obejrzenia tego w internecie? PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 W tym tygodniu ten pierwszy odcinek bedzie pokazywany trzy razy . Jutro wieczorem o 23.30 pierwszy raz . Nie wiem czy jest mozliwosc jakos to odbierac w internecie . Podaje jeszcze raz adres strony www.thesportsmanchannel.com . Nie wiem tez jaka jest szansa odbioru tego programu w Europie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Rozumie ze czasu Waszego, czyli amerykanskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 W tym tygodniu ten pierwszy odcinek bedzie pokazywany trzy razy . Jutro wieczorem o 23.30 pierwszy raz . Nie wiem czy jest mozliwosc jakos to odbierac w internecie . Podaje jeszcze raz adres strony www.thesportsmanchannel.com . Nie wiem tez jaka jest szansa odbioru tego programu w Europie . Można oglądać PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 W tym tygodniu ten pierwszy odcinek bedzie pokazywany trzy razy . Jutro wieczorem o 23.30 pierwszy raz . Nie wiem czy jest mozliwosc jakos to odbierac w internecie . Podaje jeszcze raz adres strony www.thesportsmanchannel.com . Nie wiem tez jaka jest szansa odbioru tego programu w Europie . Można oglądać PozdrawiamSlider Fajnie by było jakbyś napiał jak co i gdzie i jak i co Wielu za to podziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja podaje oczywiscie czasu amerykanskiego . Wtorek 23.30 czasu EST czyli o tej godzinie w Nowym Yorku ...u nas w Chicago to bedzie 22.30 ...jak bedzie u was ? nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 W tym tygodniu ten pierwszy odcinek bedzie pokazywany trzy razy . Jutro wieczorem o 23.30 pierwszy raz . Nie wiem czy jest mozliwosc jakos to odbierac w internecie . Podaje jeszcze raz adres strony www.thesportsmanchannel.com . Nie wiem tez jaka jest szansa odbioru tego programu w Europie . Można oglądać PozdrawiamSlider Fajnie by było jakbyś napiał jak co i gdzie i jak i co Wielu za to podziękuje Wystarczy ze się zarejestrujesz na www.thesportsmanchannel.com i się zalogujesz to wystarczy PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 No i pierwszy odcinek przelecial . Bedzie jeszcze w tym tygodniu dwa razy powtarzany . Pierwsze 15 minut zle zsynchronizowany glos o kilka sekund , potem juz okey . W zapowiedzi drugiego niestety jest ta nieszczesna siata z przygotowanymi rybami . Program dziala na zasadzie pokazywania realu a wiec sa dobre uczynki , sa smieszne , sa i wstydliwe . Zapowiada sie ciekawie tym bardziej ze eliminacje dopiero przed nami a wiec i krecenie odcinkow bedzie na biezaco . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Kolejne zawody już po Nowym Roku. Zobaczymy jak się nasi spiszą PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi