Krzysiu Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Ogulnopolski wymiar widełkowy każdego gatunku , już dałby dobra podstawę do c&r .Wczoraj spotkałem pana , który opisywał jaki filecik wyszedł mu z okonia na 53 po prostu pysznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) *ogólnopolskiAż mnie ząb zabolał[emoji4] Edytowane 16 Maja 2016 przez nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Chętnie bym poprawił , ale już za późno . W temacie zęba polecam dentystę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan76 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Jaka jest recepta na C&R ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Jaka ładna, prosta, demagogia. Brawo TY Czy to Twój filmik? Obejrzałem do samego końca i smutno mi, żenująca jest ta gadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan76 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Nie to nie mój film. I nie znam tego gościa. Ale z większością się zgadzam więc pokazałem. A to, że jesteś z Siedlec i jak piszą masz jeden z nielicznych okręgów PZW w których można jeszcze coś złapać o niczym nie świadczy. Przyjedź nad ZZ, Narew, Bug w woj. mazowieckim to pogadamy czy żenująca jest twoja gadka czy jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Kolejny raz ............... Po co ten atak na mnie?Wody Okręgu Mazowieckiego omijam szerokim łukiem ze względu na moją, prywatną, ocenę działań tego zarządu. A gadka jest żenująca, pomijając stan faktyczny tych wód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan76 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ale oddaje mniej więcej sytuacje i nastroje wśród wędkarzy. Nie każdy umie przekazać co myśli czy czuje w sposób który może się każdemu podobać. Znam nawet ludzi którzy nie zawracają sobie tym głowy. Używają jej jako tarana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Nastroje.. Ich Troje.. emocje.. A gdzie rozum ? Przekonywanie do cr jak i samo wypuszczanie złowionych ryb jest niewątpliwie pożyteczne, acz bardzo mało w sumie efektywne - jest to raczej modny pojęciowy slogan mający zastąpić wyjątkowo niską umiejętność gospodarowania powierzoną wodą jaką od lat prezentujemy, a także zdumiewająco niski poziom wędkarskiej kultury - czego żenującym potwierdzeniem jest stan wędkarskich stowarzyszeń. Chlipen schlochen też jest niezłe.. C&s.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Nastroje.. Ich Troje.. emocje.. A gdzie rozum ? Przekonywanie do cr jak i samo wypuszczanie złowionych ryb jest niewątpliwie pożyteczne, acz bardzo mało w sumie efektywne - jest to raczej modny pojęciowy slogan mający zastąpić wyjątkowo niską umiejętność gospodarowania powierzoną wodą jaką od lat prezentujemy, a także zdumiewająco niski poziom wędkarskiej kultury - czego żenującym potwierdzeniem jest stan wędkarskich stowarzyszeń. Chlipen schlochen też jest niezłe.. C&s.. Po twoich wypowiedziach stwierdzam jednoznacznie ,mocno rozwinięta depresja z prostatą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan76 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jak chcecie przekonywać do C&R kiedy Prezes PZW jeszcze w 2011 roku mówił "Wędkarze, to rzesza emerytów i rencistów którzy złowionymi własnoręcznie rybami utrzymują całe rodziny. Zwłaszcza na Śląsku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 nie wiedzialem ze cos talkiego jak C&R w ogole istnieje.Bo to istnieje w mentalnosci i rozumieniu pewnych mechanizmow, Ludziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Bo to istnieje w mentalnosci i rozumieniu pewnych mechanizmow, Ludziu Que? Odniesienie sie tylko do wycinka calej wypowiedzi, zmienia sens calego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Widze ze nie zatrybil Kolega...Nic to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Widze ze nie zatrybil Kolega...Nic to Mozna pare teorii wysnuc z tego poprzedniego wpisu, napewno nie to o co dokladnie Tobie chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 No to wyjasnie Cyt:"nie wiedzialem ze cos talkiego jak C&R w ogole istnieje"..Po prostu wydało mi sie zabawne ze kiedys nie wiedziales ze rybe mozna zlapac i wypuscic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan76 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Jednym z fudnamentów tego forum jest C&R. Wystarczy jednak żeby administrator pokazał statystyki wejść na ten wątek i podobne i szybko okaże się jakie jest zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 No to wyjasnie Cyt:"nie wiedzialem ze cos talkiego jak C&R w ogole istnieje"..Po prostu wydało mi sie zabawne ze kiedys nie wiedziales ze rybe mozna zlapac i wypuscic... No i widzisz, wycioles kawalek z calego postu i calkowicie go nie zrozumiales Dla przypomnienia moj post:...A zaczolem wypuszczac wszystko gdzies jak mialem 14 lat, na poczatku lat 90, gdzie jeszcze nawet nie wiedzialem ze cos talkiego jak C&R w ogole istnieje... Tak owszem, jak wypuszczalem ryby to nie dlatego ze slyszalem cos o C&R, poprostu wypuszczalem i tyle, zanim cala ta tematyka zrobila sie modna itd Polecam czytac calosc postow a nie wyrywek, a pozniej tworzyc jakies smieszne teorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Jednym z fudnamentów tego forum jest C&R. Wystarczy jednak żeby administrator pokazał statystyki wejść na ten wątek i podobne i szybko okaże się jakie jest zainteresowanie Nie ma prawie zadnego zainteresowania. Co wiecej na tym forum ludzi praktykujacych C&R jest garstka. Poznalem na tym forum kilka osob i tylko jedna z nich stosuje C&R na 100%. Edytowane 7 Lipca 2016 przez Kwinto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan76 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie ma prawie zadnego zainteresowania. Co wiecej na tym forum ludzi praktykujacych C&R jest garstka. Poznalem na tym forum kilka osob i tylko jedna z nich stosuje C&R na 100%. A wiesz co jest śmieszne? Piszę od klku tygodni różne pomysły. Mnie lub bardziej udane trudno mi to ocenić bo konstuktywnej krytyki tyle co kot napłakał. Wiesz o co ludzie pytają i czym się martwią? Pytają czy stosuje C&R i czy aby mój pomysł z zakazem echosndy nie znajdzie poparcia. Jest to jedna z wielu koncepcji lepszej ochrony ryb. Ale ludzie boją się, że im ktoś zabroni zabawki używać. Natomiast gęba pełna frazesów o C&R który tak naprawdę stosuje jak piszesz garstka ludzi i nie ma to kompletnie żadnego wpływu na rybostan. Do tego jest w tym dowolność i dziś mogę sobie pisać na forum , że tak i owszem a jutro smażyć 5 kg sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Moim skromnym zdaniem osoby starsze raczej nie są reformowalne i już swoich nawyków nie zmienią i co by nie robić to jak grochem o ścianę, w młodych nadzieja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan76 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Moim skromnym zdaniem osoby starsze raczej nie są reformowalne i już swoich nawyków nie zmienią i co by nie robić to jak grochem o ścianę, w młodych nadzieja !!! Tylko, że z tego forum pewnie korzystają głównie młodzi. Ilu udziela się w kwestii C&R? Zakaz echosondy też nie dotyczłby dziadków To pewien papierek lakmusowy - na ile mogę zrezygnować ze swojego? Koledzy będa przekonywali do C&R bo nic na tym nie tracą Albo i tak wypuszczają ryby bo ich nie lubią jeść albo wypuszczają głównie na forum j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Tylko, że z tego forum pewnie korzystają głównie młodzi. Ilu udziela się w kwestii C&R? Zakaz echosondy też nie dotyczłby dziadków To pewien papierek lakmusowy - na ile mogę zrezygnować ze swojego? Koledzy będa przekonywali do C&R bo nic na tym nie tracą Albo i tak wypuszczają ryby bo ich nie lubią jeść albo wypuszczają głównie na forum j.plCo to znaczy młody ? Wg mnie to taki który ledwo trzyma wędkę w ręku a nie 30-latek Każdy musi wiedzieć co to znaczy słowo UMIAR !!! Przy tak dużej presji wędkarskiej, rybackiej, nigdy nie będzie dobrze. Nasze forum i tak w skali kraju jest wyjątkowe i oby rosło w siłę!!! Kolejne zakazy i tak nic nie dadzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan76 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Przy tak dużej presji wędkarskiej, rybackiej, nigdy nie będzie dobrze. Poczytaj moje posty w innych wątkach - głównie o OM. To co napisałeś to brak realizaji zadań ustawowych i statutowych przez PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie ma prawie zadnego zainteresowania. Co wiecej na tym forum ludzi praktykujacych C&R jest garstka. Poznalem na tym forum kilka osob i tylko jedna z nich stosuje C&R na 100%. Ja poznałem osobiście pewnie kilkadziesiąt osób z forum i wszyscy C&r. Fart? Trzeba wybierać z kim się na ryby jeździ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi