Skocz do zawartości

Praca za granicą?

PaNeK

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo nie od dzisiaj że na studiach się świętuje, na wakacjach się pracuje,
zachodnie kraje potrzebują wsparcia taniej siły roboczej stąd też moje
zainteresowanie tematem i chęć podania im swej pomocnej dłoni ...

... Może ktoś słyszał lub korzystał z agencji pośrednictwa pracy która jest sprawdzona i warta polecenia?

co kolego studiujesz, moze znajdziesz cos w kraju wiatrakow i tulipanow ;-)

Prawo, marne szanse miał bym im zaimponować, szczególnie przy zbiorach warzyw czy pracy na magazynie ... :D

Holandia, Belgia czy Irlandia nie ma dla mnie znaczenia, a chcę przez pośrednika bo mimo jakichś odliczeń czy pseudo prowizji zwykle gwarantuje w ofercie nocleg, pomoc z dojazdem na miejsce, załatwia większość formalności ... i o tyle był bym spokojniejszy, zwłaszcza że na własna rękę wybieram się pierwszy raz.

Panek, tylko, że jak podliczysz noclegi, ubezpieczania, dojazd który świadczy pośrednik, to zarobek za miesiąc może okazać się bardzo zbliżony do polskich "średnich" pensji, ale nie tych oficjalnych :D 

Jak znajdziesz prace w NL to możemy jechać razem ;) 

• Like 1

http://www.poloniusz.pl/praca-leicester/  .

Jeżeli chodzi o MC Garage to mógłbym pomóc , firma i właściciele top  B)  ( angielski niewymagany ) , zakwaterowanie raczej nie problem . Wymóg to doświadczenie , jak w ogłoszeniu . Jutro będę za sandaczem się uganiał z jednym z właścicieli to zapytam ilu jeszcze docelowo potrzeba pracowników .

Warehousy , farmerzy  to nie wiem ale jest tego tutaj , na midlands , i buduja jeszcze :) Prawników tak jak w pl od huhu tyle , że wsio ciapate :lol:

Edytowane przez matt
  • Like 1