PaNeK Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Wiadomo nie od dzisiaj że na studiach się świętuje, na wakacjach się pracuje,zachodnie kraje potrzebują wsparcia taniej siły roboczej stąd też mojezainteresowanie tematem i chęć podania im swej pomocnej dłoni ...... Może ktoś słyszał lub korzystał z agencji pośrednictwa pracy która jest sprawdzona i warta polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) A DE Cię interesuje? Jest pewna agentka, o której wiem że ma renomę. Można do niej napisać. A nóż widelec. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 angielski mam w małym palcu więc skłaniał bym się ku wyspom, ale wybredny nie jestem, interesuje mnie cokolwiek, jeśli masz kontakt to PW bym prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Masz angielski w małym palcu i chcesz być tanią siłą roboczą to na wyspach znajdziesz pracę bez problemu,o ile potrafisz coś robić oprócz tego angielskiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nie ulega wątpliwości, z tym że w ciemno jechać nie mam zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 co kolego studiujesz, moze znajdziesz cos w kraju wiatrakow i tulipanow ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Wal na Skandynawie !!! Puki jeszcze jest ostatni moment Jest Jobzone.com i inne. Bardzo sprawnie działają. Spotkałem kilka osob i chwaliły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 co kolego studiujesz, moze znajdziesz cos w kraju wiatrakow i tulipanow ;-)Prawo, marne szanse miał bym im zaimponować, szczególnie przy zbiorach warzyw czy pracy na magazynie ... Holandia, Belgia czy Irlandia nie ma dla mnie znaczenia, a chcę przez pośrednika bo mimo jakichś odliczeń czy pseudo prowizji zwykle gwarantuje w ofercie nocleg, pomoc z dojazdem na miejsce, załatwia większość formalności ... i o tyle był bym spokojniejszy, zwłaszcza że na własna rękę wybieram się pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 holandia szukaj np. na www.niedziela.nl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Panek, tylko, że jak podliczysz noclegi, ubezpieczania, dojazd który świadczy pośrednik, to zarobek za miesiąc może okazać się bardzo zbliżony do polskich "średnich" pensji, ale nie tych oficjalnych Jak znajdziesz prace w NL to możemy jechać razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jeśli znasz angielski dasz sobie radęhttp://www.student-jobs.co.uk/?gclid=CNq7usLB574CFWf3wgodx1sAZg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Fin no.tu zagladnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 @deejaybialy podesłał fajną stronę te szwedzko-fińskie czarna magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) http://www.poloniusz.pl/praca-leicester/ .Jeżeli chodzi o MC Garage to mógłbym pomóc , firma i właściciele top ( angielski niewymagany ) , zakwaterowanie raczej nie problem . Wymóg to doświadczenie , jak w ogłoszeniu . Jutro będę za sandaczem się uganiał z jednym z właścicieli to zapytam ilu jeszcze docelowo potrzeba pracowników .Warehousy , farmerzy to nie wiem ale jest tego tutaj , na midlands , i buduja jeszcze Prawników tak jak w pl od huhu tyle , że wsio ciapate Edytowane 7 Czerwca 2014 przez matt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jeśli nie musisz to daj spokój i idź do korpo na płatne praktyki. Niezłe pieniądze i przydatny wpis w cv. pozdrowienia od tegorocznego absolwenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dzięki @Wojciiech, ale korporacja robi na mnie raczej negatywne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi