Artur Z. Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Co repreentuje waszyn zdaniem ten kijek ?, cy warto zacząć od niego? Abu Garcia Hornet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 napisz wicej na jego temat. C/w moc, akcja dlugosc itd. bo ze zdjecia widac tylko ze ma pianke w uchwycie i jest dwu czesciowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 . Jednak się przełamałem i skompletuję sobie pierwszy zestaw ale chciałem coś klasycznego w połączeniu roundem też abu C3 lub C4 , tan kijek się nie nada chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 długość 1,98m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Co repreentuje waszyn zdaniem ten kijek ?, cy warto zacząć od niego? Abu Garcia Hornet Nie wiem co reprezentuje ale, biorąc pod uwagę swoje początki myślę, że warto zaczynać od zestawu średniego, tzn. młynka klasy Curado 101D, Scorpiona 1001, itp. (najlepiej używka) i wędziska mocy w zakresie od 12 lb, do 17 lb.To pozwoli Ci dość łatwo ocenić, czego naprawdę oczekujesz od zestawu castingowego.No, chyba że już to wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 jesli to jest kij 16 lb do 1/2 oz to c3 i c4 odpadaja, nawet ten najmniejszy 4601, jest za mocny. Do tego kija kup jaki niewielki niski profil typu curado 101D, scorpion 1001, Metanium MG, Antares AR, Team Daiwa Sol, Alphas R czy Alphas 103F. To zdecydowanie mlynki do tego przedzialu wagowego wabikow. Jesli kij jest poprawnie opisany to na okonie pstragi czy do mniejszych szczupakowych wabikow kijek jak znalazl. Na poczatek lzejszego castowania napewno nie jest zla propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramay Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 troche go wydłuzyłes, lub niewłasciwie opisany a i zakres wagowy przynet, całkiem spory. Przy takiej mocy to moze byc faktycznie bardzo uniwersany kij do średniego łowienia. Jesli upierasz się przy okraglaku to zawsze zostaje conquest 51 lub 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 ciekaw jestem tylko ile to cacko kosztuje? ponieważ kręci się w mojej ulubionej wytrzymałości musiałem zadać to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 mam do kupienia za 380pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Tak czytam naszego nowego maderatora kol.Jerzego i próbję przerobić zadane pytanie i jego odpowiedz na rynek samochodowy. Fcet się zastanawia czy dany Vokswagen Golf II będzie dla jego potrzeb dobry? Dostaje odpowiedz.:Kup sobie Passata, Opla , Fiata, Aston Martina DB7 lub Ferarii F60 i będziesz zadowolony.konkluzja.postronni czytacze kiwają głowami z podziwu. Ale ten facet obraca się pomiądzy takimi furami. natomiast biedny pytający jest przerażony i włosy mu się jeżą jak on ma sobie kupić Astona DB: skoro ma tylko tylko tyle kasy na Golfa II.Daltego może kol Jerzy dobierze kołowrotek do ceny kija, żeby pasowało i będzie O.K. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 dzięki za odpowiedź odnośnie ceny. myślę że jak na początek może być to fajny kijek,co do multi to wybór jest wielki więc napewno coś do niego dobierzesz i myślę że wcale nie musi być aston marti db Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Tak czytam naszego nowego maderatora kol.Jerzego i próbję przerobić zadane pytanie i jego odpowiedz na rynek samochodowy. Fcet się zastanawia czy dany Vokswagen Golf II będzie dla jego potrzeb dobry? Dostaje odpowiedz.:Kup sobie Passata, Opla , Fiata, Aston Martina DB7 lub Ferarii F60 i będziesz zadowolony.konkluzja.postronni czytacze kiwają głowami z podziwu. Ale ten facet obraca się pomiądzy takimi furami. natomiast biedny pytający jest przerażony i włosy mu się jeżą jak on ma sobie kupić Astona DB: skoro ma tylko tylko tyle kasy na Golfa II.Daltego może kol Jerzy dobierze kołowrotek do ceny kija, żeby pasowało i będzie O.K. pozdrawiamChyba to nie do końca tak. Kupić można wszystko. Skompletować zestaw odpowiedni dla siebie, dostosowany do warunków łowów, już znacznie trudniej.Mówimy przecież o zestawie.Parafrazując: jeśli DB lub F60 nie wejdzie do garażu (bo garaż był dla malucha) to co? Kupić malucha, czy przebudować garaż? Po Twojej ripoście Andrzeju wniosek jest jeden. Aby odpowiedź była zgodna z pytaniem, powinna zabrzemić bardzo króko: nie kupuj tego kija/wędziska do ABU C3/C4 , bo przecież pytanie zabrzmiało +/- tak, cyt: Jednak się przełamałem i skompletuję sobie pierwszy zestaw ale chciałem coś klasycznego w połączeniu roundem też abu C3 lub C4 , tan kijek się nie nada chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi