Pewnie każdy ma w pudle taki wobler, który wyróżnia się od innych przy połowie sandaczy Jakie są wasze najlepsze woblery do tej techniki? Chciałbym mieć kilka takich killerów w pudle, może ktoś coś podrzuci? Wiem, że nie wystarczy tylko żeby był to wobler sdr, to musi być sdr, który ma coś co sandacze lubią ;p
Pytanie
wisnia023
Pewnie każdy ma w pudle taki wobler, który wyróżnia się od innych przy połowie sandaczy
Jakie są wasze najlepsze woblery do tej techniki? Chciałbym mieć kilka takich killerów w pudle, może ktoś coś podrzuci? Wiem, że nie wystarczy tylko żeby był to wobler sdr, to musi być sdr, który ma coś co sandacze lubią ;p
Top użytkownicy dla tego pytania
23
13
9
7
Popularne dni
10 Cze
29
13 Cze
18
15 Wrz
7
29 Cze
6
Top użytkownicy dla tego pytania
krzysiek 23 odpowiedzi
sucks_one 13 odpowiedzi
Z Olsztyna 9 odpowiedzi
Person 7 odpowiedzi
Popularne dni
10 Cze 2014
29 odpowiedzi
13 Cze 2014
18 odpowiedzi
15 Wrz 2014
7 odpowiedzi
29 Cze 2014
6 odpowiedzi
Popularne posty
Z Olsztyna
woblerek - killerek
skiner
Nie jestem przekonany, że musi być to SDR, czerwcowe sandacze łowiłem wysoko prowadząc przynęty (gumy też się sprawdzały na krótkim dyszlu). Sporo ryb połapałem na Salmo MInnow 7 i 9cm w rożnych wer
wisnia023
Pewnie każdy ma w pudle taki wobler, który wyróżnia się od innych przy połowie sandaczy Jakie są wasze najlepsze woblery do tej techniki? Chciałbym mieć kilka takich killerów w pudle, może ktoś coś p
Opublikowane grafiki
126 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi