Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Jest taki wątek?Bo nie mogę znaleźć.Co polecacie.Jaki multi i jaki kijek-nie pod trolla.Najbardziej skłaniam się w kierunki X-Zogi na wersji 7kg miałem wąsa na oko 180cm nie było szans go zatrzymać a w dużej Ryodze hamulec na beton i o mało kciuka nie spaliłem plecionką "ino gwizdało" tak szedł. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 W tym szypocie to raczej żadnego nie zatrzymasz. I coś pójdzie. Pęd wody zrobi swoje. Mały dmuchany ponton i dzida za nim z prądem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 http://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 W tym szypocie to raczej żadnego nie zatrzymasz. I coś pójdzie. Pęd wody zrobi swoje. Mały dmuchany ponton i dzida za nim z prądem a w razie wu pod warszawą ktoś Cie odbierze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 W tym szypocie to raczej żadnego nie zatrzymasz. I coś pójdzie. Pęd wody zrobi swoje. Mały dmuchany ponton i dzida za nim z prądem Jasne taki dla dzieci w czerwone muchomory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) myślę, że żadnym kijem, którym da się w miarę komfortowo rzucać dłużej niż godzinę, to sumka około 2m nie zatrzymasz, ja pływam przed niego i holuję z prądem i tak w kółko i wtedy ogarniesz nawet kijem bassowym jak MB F8-F10 i nazwa będzie pasować do czarnego LIN'a Edytowane 6 Czerwca 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 u mnie nie ma szans na pływanie.Godzina rzucania mi starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 U mnie zdał egzamin zestaw St. Croix 2C80HF2 + Revo Toro 61-HS.Jeżeli chodzi o moc hamulca - nie widzę konkurencji dla Revo wśród baitcasterów, ale i tak kij 40 lb to okolice szczytu jego możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jest jeszcze opcja inna. Daiwa lexa 300. Chyba bardziej poreczna. Hamulec tej samej mocy. Co do kija to... Fajnie że chub też wychodzi z takiego zdania jak ja CZARNA MAMBA TO JEST TO. A tymczasem idę w kime bo za parę godzin będę ja wyginal :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Tu masz 15kg TAKA-G 66 w akcji, co prawda spinning ale jakieś wyobrażenie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) @Tomy bierz Xzogę 15kg i do tego Abu Toro Winch 61. Mam taki zestaw. Dla mnie z pływadełka troszkę przy mocny ale do łowienia z brzegu gdzie można się zaprzeć nic lepszego i lżejszego o tej mocy nie znajdziesz. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez jbk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Ja używam Abu Garcia Revo Toro NaCl61, świetna maszyna do sumowej orki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Moze TBC73XHF czyli Big Jig. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Big Jig ma nieustępliwy dolnik. Mi się nie sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Mam do oddania Abu Revo Toro 61 HS bedzie w sam raz na sumka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ciekawe jakby ten patyk się sprawdził?. http://allegro.pl/sakura-shinjin-neo-casting-662-xxh-198cm-28-150g-i4303725469.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Wybór już padł na X-Zoga 15kg.Widziałem co potrafi 7mka. Edytowane 7 Czerwca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jedynie nad multikiem się zastanawiam bo wobki na które biorą mi wąsy nie są za ciężkie ok 14gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 A ja tak podepne sie pod temat, bo wsumie o tych multikach mowa. jaka jest roznica miedzy abu revo winch a abu revo toro winch 61 pozdrawiam lk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Podstawowa to pojemność szpuli. Revo Toro Winch ma prawie 2 razy bardziej pojemną szpulę od Revo Winch oraz troszkę mocniejszy hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Robert a ten -Nacl- od ile gram już pójdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Miałem w tamtym roku podpiętego NaCl do Xzogi 15kg. Dorado Lake (około30 gram z przyponem) na ponad 30 metrów rzucałem bez problemu na dość asekuracyjnie ustawionym multiku aby łowiąc nocą nie mieć problemów z rzutami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ja nie używam mniej jak 20g przy tym kołowrotku, a najczęściej 35-50g główka plus 6 cali i więcej guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 No to już będzie ok u mnie daleko rzucać nie muszę.Zrobię imitację Klenia 25g i będę ciskał.Jak znam życie to na ten zestaw będą się meldować Bolki ale jak zbierze wąs to będzie spora szansa na udany hol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 A ja tak podepne sie pod temat, bo wsumie o tych multikach mowa. jaka jest roznica miedzy abu revo winch a abu revo toro winch 61 pozdrawiam lkAbu Toro Winch jest w większej ramie niż Abu Revo Winch. Ma pojemniejsza szpulę ( model 61) i większymi przynętami możemy rzucać ( do 250 gram). Revo Winch ze względu na niskie przełożenie jest idealny do ciągania woblerów stawiających większy opór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi