lukomat Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Ponizej link do nowego dla mnie magazynu. Nie rzuca na lopatki, ale w sam raz na nude w pracy. http://www.scale-magazine.com/current/index.html#/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dla mnie osobiście "Fin Chasers" wymiata, ponadto "This is fly" jest niezłe, "Catch" no i Scale. Reszta to tak już przeciętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mojej żonie bardzo się podoba... Przekazuje podziękowania Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Uklony dla malzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Kolejny numer Fin Chasers dostępny : http://www.fin-chasers.com/#1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Juchu!!! I juz mam zajecie na popoludnie , a myslalem, ze Meksyk-Kamerun bedzie jedyna opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Kolejny numer "This is fly" wyszedł, w sam raz do popołudniowej kawy http://www.thisisfly.com/issue47.html?startPage=1& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Szczerze powiedziawszy to duzo reklam, malo tresci, a na deser przedrukowany artykul o niemcach w Szwecji. Slabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 To prawda, jedynie ten artykuł, o którym wspominasz dość ciekawy, ponieważ nie czytałem go wcześniej. Jak dla mnie wciąż Fin Chasers poza konkurencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 w sam raz na nude w pracy. Szef nie monitoruje czasem stron przeglądanych przez pracowników ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Szef nie monitoruje czasem stron przeglądanych przez pracowników ? Nie, nie monitoruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Jest kolejny numer Scale magazine, kilka artykulow moze zaciekawic, bardzo fajne podwodne fotki ryb na samym koncu. A z ciekawostek to reklama durecznych szklakow Echo, ktorych premiera ma nastapic wkrotce, ale zadnych szczegolow nie moge znalezc. Ktos cos wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zerknąłem dzisiaj .... ciekawe - http://scale-magazine.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Za duzo spinningu, za malo muchy. I okladka troche niesmaczna. Islandia za to kusi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi