Alexondre Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Witam, Jestem o krok od zakupu tego zestawu. Wczoraj byłem w sklepie i "na sucho" zestaw wydawał się odpowiedni. Będzie to mój pierwszy castingowy zestaw. Mieszkam w Niemczech i wędkuje w Holladni na rzece Maas. Ryby które łowię to szczupaki i sandacze. Na okonia mam drugi zestaw. Ta wędka powinna służyć to lekkiego jerkowania i gum z opadu. Veritas Cast 7FT H 2,10m 10-42g Czy ktoś miał styczność z takim zestawem? Czy może coś innego w kwocie nie przekraczającej 300euro. Dziękuje za ewentualne sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jest sporo fajniejszych multikow w podobnej cenie np. Revo sx, curado 201e(moj faworyt jesli chodzi o niedrogie multiki), co do kijka dozbieraj kilka euro i zamow kijek na blnku x-zogi będziesz mega zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kijek zmień na Okuma Black Rock 2,13 10-35gram.Multik jest dobry aczkolwiek jednak na początek drogi z castingiem wybrałbym hamulec magnetyczny niż odśrodkowy.SX Revo spróbuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexondre Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Kupiłem SX Revo jak radziliście. Właściciel sklepu w którym się zaopatruje też doradził dołożyć te paręnaście euro i kupić SX. Co do kija wziołem tego ABU, jak wspomniałem wcześniej mieszkam w Niemczech i ciężko z dostępnością tego kijka. Ale po złożeniu zestawu i paru godzinach nad wodą jestem w miarę zadowolony.. w miarę bo nie złowiłem jeszcze ryby na ten zestaw heh.. ale myślę że prędzej czy później coś się uwiesi. Kijek wydaje się pałowaty na sucho zobaczymy jak będzie pracował z większą rybą, których w Holandii nie brakuje. Dzięki za pomoc. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Miekki nie bedzie, w koncu to 10-42gr. A moze i wyzej Daj znac jak sie sprawuje ten zestaw pod rybka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi