Skocz do zawartości
  • 0

SPOTKANIE JERKBAIT.PL - 17 grudnia - prezentacja łowisk w Norwegii

Friko

Pytanie

Drodzy Forumowicze,

Nadszedł czas na kolejne, comiesięczne warszawskie spotkanie jerkbait.pl tym razem trzecia środa miesiąca wypada 17 grudnia

Dla przypomnienia miejsce spotkania:

TAWERNA Tuż za horyzontem

Przystan WTW Warszawa

www.tuzzahoryzontem.pl

http://www.tuzzahoryzontem.pl/?nav=2,1

Sala zarezerwowana jest na hasło: jerkbait.pl w godz. 18:00-23:00.

Motywem przewodnim grudniowego spotkania będzie prezentacja łowisk, ryb, sprzętu, informacji turystycznych - dotyczących łowienia w NORWEGII.

Myślę że dla tych którzy rozważają ten kierunek wędkarskich wypraw jest to pozycja obowiązkowa a dodam że może na spotkaniu prysnąć parę wędkarskich mitów dotyczących łowienia w fiordach :o tak że spotkanie na pewno będzie miało duży walor edukacyjny.

Serdecznie zapraszamy!

Bardzo prosiłbym osoby chętne do udziału w najbliższym spotkaniu o wpisywanie się poniżej, ponieważ będę musiał przed spotkaniem podać tawernie orientacyjną ilość miejsc do rezerwacji:

1. Friko

2. witek

ps1. tym razem naszym miejscem będzie mniejsza część sali (od ulicy) bo na głównej sali jest już jakaś grupa a chciałbym żeby prezenter był słyszalny :D

ps2. jeżeli ktoś dysponuje sprzętem video to padła propozycja nagrania prezentacji, na co witek przystaje.

ps3. z racji zbliżających się świąt, miałbym prośbę o deklarację czy ktoś przyniesie opłatek - miło byłoby sobie złożyć życzenia na nowy sezon :D

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

UWAGA!, UWAGA!, UWAGA!

Kamerę pożyczyłem.

Jest to: Sony Handycam RW DVD - DCR-DVD403E PAL (więcej oznaczeń nie znalazłem ;) ).

Tak, są dwa gwintowane otwory. Może jeden jest nawet do statywu :unsure: ).

@Witek,

Proszę podaj, w przybliżeniu, jak długo będzie trwała Twoja prezentacja, bo muszę kupić dyski.

Czy ktoś wie co lepiej kupić - jeden dysk dwustronny, czy dwa jednostronne? :wacko: (czy to ma jakieś znaczenie?).

• 0

NO to widzimy się jutro :mellow: wygląda na to że będzie tłoczno

1.friko

2.witek

3.Jozek

4.slider

5.maroni

6.TomCast

7.Hunter

8.krzysiek

9.kryst

10.Korsarz

11.Kubson

12.Tommek

13.Pablom

14.BartekP

15.PikeHunter

16.nemo

17.Pirania74

18.Włóczykij

@PikeHunter - dzięki za opłatek

@kryst - witek ma kilkaset zdjec, poza tym sprzet do pokazania - mysle ze bedzie tego na poltorej godziny co najmniej

• 0

jest parking dla gosci tawerny, mysle ze z samochodem nie ma problemu - po prawej stronie od wjazdu

@sandacz

@adasio

- miło że wpadniecie :mellow:

@tpe1

- no, po to głównie będzie to nagrania. Mam tylko nadzieję że poza obrazem zarejestruje się również dźwięk, tzn. że będzie coś słychać też :unsure:

• 0

Ekran i projektor są na miejscu. Kabel powinien być przy projektorze :unsure: ale sprawdzę na wszelki wypadek. Wezme na wszelki wypadek swojego laptopa tez jako backup oraz pendrive jakby trzeba bylo szybko przerzucic prezentacje :D

jakby co będę też miał też swojego laptka i pena 8 GB

• 0

No to aktualnie lista wyglada tak:

1.friko

2.witek

3.Jozek

4.maroni

5.Hunter

6.krzysiek

7.kryst

8.Korsarz

9.Tommek

10.Pablom

11.BartekP

12.PikeHunter

12.nemo

14.Pirania74

15.Włóczykij

16.Sandacz

17.adasio

18.rognis_oko

19.Gumo

@adasio, bede mial reszte elementow do tej torby.

Jak rozumiem problemem staje sie statyw. Ja posiadam tylko taki nieduzy do aparatu, uniesie z 800g byc moze. Ale moze ma ktos cos wiekszego?

Ja wezme cos co zrobilem specjalnie na Norwegie badz inne eskapady gdzie potrzebny jest ciezki sprzet.

Gumo