Skocz do zawartości
  • 0

SPOTKANIE JERKBAIT.PL - 17 grudnia - prezentacja łowisk w Norwegii

Friko

Pytanie

Drodzy Forumowicze,

Nadszedł czas na kolejne, comiesięczne warszawskie spotkanie jerkbait.pl tym razem trzecia środa miesiąca wypada 17 grudnia

Dla przypomnienia miejsce spotkania:

TAWERNA Tuż za horyzontem

Przystan WTW Warszawa

www.tuzzahoryzontem.pl

http://www.tuzzahoryzontem.pl/?nav=2,1

Sala zarezerwowana jest na hasło: jerkbait.pl w godz. 18:00-23:00.

Motywem przewodnim grudniowego spotkania będzie prezentacja łowisk, ryb, sprzętu, informacji turystycznych - dotyczących łowienia w NORWEGII.

Myślę że dla tych którzy rozważają ten kierunek wędkarskich wypraw jest to pozycja obowiązkowa a dodam że może na spotkaniu prysnąć parę wędkarskich mitów dotyczących łowienia w fiordach :o tak że spotkanie na pewno będzie miało duży walor edukacyjny.

Serdecznie zapraszamy!

Bardzo prosiłbym osoby chętne do udziału w najbliższym spotkaniu o wpisywanie się poniżej, ponieważ będę musiał przed spotkaniem podać tawernie orientacyjną ilość miejsc do rezerwacji:

1. Friko

2. witek

ps1. tym razem naszym miejscem będzie mniejsza część sali (od ulicy) bo na głównej sali jest już jakaś grupa a chciałbym żeby prezenter był słyszalny :D

ps2. jeżeli ktoś dysponuje sprzętem video to padła propozycja nagrania prezentacji, na co witek przystaje.

ps3. z racji zbliżających się świąt, miałbym prośbę o deklarację czy ktoś przyniesie opłatek - miło byłoby sobie złożyć życzenia na nowy sezon :D

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Grudniowe spotkanie jerkbait.pl dobiegło końca.

Chciałbym bardzo podziękować @witkowi za profesjonalnie przygotowaną i poprowadzoną prezentację oraz górę sprzętu którą przytargał żeby jeszcze bardziej nam przybliżyć łowienie w Norwegii. Widać że witek naprawdę dużo wie o sprawie - a co najważniejsze mówi jak jest bez żadnego cukrowania i marketingowego bla bla bla. Mnie norweskie karjobrazy zachwycily i myslę że wybiorę się tam żeby połowić na lekko.

Użytkownikom dziękuję za przybycie i jeszcze raz wszystkim składam życzenia wszelkiej pomyślności z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku - oby nasze spotkania były zawsze tak liczne i oby sezon 2009 przyniósł Wam same życiówki :D

Pozdrawiam

• 0

@Witek,

Myślę, że to było to czego oczekiwałem. A przede wszystkim było to czego nie wiemy o wędkowaniu w Norwegii.

Osobiście - 5 gwiazdek

Tobie i wszystkim Kolegom, którzy mogli być obecni:

Zdrowych, Wesołych Świąt Bożego Narodzenia (nie Chanuka) i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku - życzy Kryst!

Remek, nie będzie łatwo, bo chodź Piotr się bardzo starał, to było to nasze pierwsze nagranie.

Koledzy, Wszystkiego Naj........

• 0

Chcialbym wszystkim obecnym podziekowac za udzial w spotkaniu a zwlaszcza Witkowi, ktory przygotowal dla nas fajna prezentacje polaczona z pokazem sprzetu, uzywanego do polowu w Fiordach.

To, co dawalo prawdziwosci prezentacji to przedstawianie wszystkiego nie w przesadnie różowych barwach.

Jest jak wszedzie, gdzie jest cos do zlowienia....kto rozpracuje wszystkie elementy ukladanki i bedzie mial troche szcescia ten sobie polowi....

To co powstrzymywalo mnie od pojechania w Fiordy to przede wszystkim potworna odleglosc do pokonania samochodem. Samolotem raczej trudno z powodu kilogramow sprzetu, jaki tam ze soba trzeba miec.

A wszystkim zycze udanych Świąt Bożego Narodzenia. Na zyczenia Noworoczne czas jeszcze przyjdzie..moze w przelocie jakis sandaczyk sie jeszcze uwiesi? :D

Gumo

P.s.Nie...no ta Daiwa farba jeszcze smierdzi i w zalozeniach jest sparowana z tamtym kijem. Nie pozbywam sie... :D

Do lzejszego lowienia zbywa mi Daiwa SS II 3500, to takie cos jak Emblem, ktory miales ze soba.

• 0

WIELKIE DZIĘKI DLA WITKA :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

bardzo gorąco Ci dziękuję za ten wspaniały pokaz

Ciężko było po tym zasnąć

właśnie zastanawiam się jakby tu pojechać w 2009 roku choć raz do Norwegii

w kwestiach wyjazdu będę się kontaktował z Tobą na priv

jeszcze raz wielkie dzięki

• 0

A ja jeszzce raz przekonalem sie, ze intuicja mnie nie zawiodla.....z tego co wynika z info na spotkaniu, w zasadzie obojetnie od wypasu lodzi nie ma oferty dla trolingowcow.

To znaczy chodzi mi o to, ze gostek zabiera ze soba downrigger, kulke i ma to do czego przykrecic na lodzi...

Przy tych glebokosciach nie da sie juz bez kulki...jak by nie patrzyl.

A istnieja w sprzedazy takie podstawy obslugujace wiekszosc downriggerow..trzeba je tylko zamontowac na lodzi, w sposob staly... B)

Gumo