platynowłosy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witam Panowie Uciekł mi wątek Kolegi, który reklamuje (opowiada) o swoim prywatnym łowisku z starorzeczami nad Bugiem, możliwościami noclegowymi itd..Pomóżcie. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 http://jerkbait.pl/topic/41165-%C5%82owisko-specjalne-bagna-u-ma%C5%84ka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dzięki,palantunio ze mnie.... PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Proszę cię bardzo.Miejsce tematu dosyć nietypowe na pierwszy rzut oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 teraz z kolei ja szukam tego tematu. nie ma go pod podanym powyżej linkiem. czy ktoś może pomóc mi go znaleźć / ewentualnie: wyjaśnić, co się z nim stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 https://www.facebook.com/pages/Bagna-u-Mańka/1423563157917290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 dzięki, to mam. jest też już www.interesuje mnie jednak los wątku na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 To było coś jak płatne ogłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tak to było ogłoszenie płatne - z powodu braku kontynuacji abonamentu zostało ukryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ja sie z checia tam wybiore jutro ew pojutrze ktos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Tak to było ogłoszenie płatne - z powodu braku kontynuacji abonamentu zostało ukryte Dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ja sie z checia tam wybiore jutro ew pojutrze ktos chetny?Jak będziesz to daj znać co i jak. Ja się wybieram we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Ma swoją stronkę nawet. http://www.bagnaumanka.pl/ Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Panie Godski a w jakim terminie się wybierasz do Mańka ?. Ja też się wybieram, a jak sam mówiłeś że jak jesteś to zero ryb .To żarcik , a tak serio Panowie piszcie jak tam brania u Mańka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 U Mańka zawsze bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 ja się wybieram w pierwszy weekend października swoja drogą szkoda, że wątek zniknął. był płatny fakt, ale nie spełniał tylko funkcji ogłoszenia. było tam wiele ciekawych informacji o samym łowisku, ludzie non stop coś dopisywali. szkoda, że nie został jako "normalny" ( nie ogłoszeniowy) wątek, taki jak jest np. o wersminii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Chyba zawsze można taki wątek założyć w "wieściach znad wody" A jeżeli pytacie; Co słychać? To odpowiadam; zielska wciąż za dużo, aby względnie komfortowo pospiningować, tym bardziej że woda niska- wyrównuje się z poziomem Bugu. Obiektywnie musze stwierdzić, że dopóki zielsko nie opadnie to szkoda nerwów, innymi słowy po pierwszych przymrozkach będzie już pewnie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Chyba zawsze można taki wątek założyć w "wieściach znad wody" A jeżeli pytacie; Co słychać? To odpowiadam; zielska wciąż za dużo, aby względnie komfortowo pospiningować, tym bardziej że woda niska- wyrównuje się z poziomem Bugu. Obiektywnie musze stwierdzić, że dopóki zielsko nie opadnie to szkoda nerwów, innymi słowy po pierwszych przymrozkach będzie już pewnie fajnie.Też tak myślę. I wtedy będę, przyjedziemy z Waldim. Pozdrawiam wszystkich Fanów Bagien i Wielkiego MAga. Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi