anpart Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Nie wiem czy był już taki wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Spoko nie ma się co denerwować, ludzie czekają na ograny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Niesamowite opanowanie maszyny i trasy. Wyobraźni jednak tam brakuje Wystarczyłoby, gdyby którykolwiek z elementów układanki ciut wcześniej zahamował lub przyśpieszył i... Edytka, po kilku kolejnych minutach: O ile szybka jazda sama w sobie mnie nie mierzi, to przelot na czerwonym i podwójnej ciągłej mocno podnosi ciśnienie Edytowane 8 Czerwca 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Spoko nie ma się co denerwować, ludzie czekają na ograny .O niego to jestem spokojny, prędzej czy pózniej gdzieś się nie wyrobi, gorzej tylko gdy ucierpi ktoś postronny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jak na ich organy to pół biedy Gorzej jak przez takich typów będą dzielić twoimi organami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Fakt faktem taki wybryki w miescie to naprawde brak wyobrazni. Skoro go stac na M3 to sa odpowiedniejsze miejsca zeby sobie poszalec, ale jedno musze mimo to napisac. Koles nie tylko ma M3 ale umie tez nia jezdzic, nie ma co ukrywac rozpedzic auto na autostradzie do 300 moze kazdy ale wbijac sie w takie luki na pelnym luzie trzeba miec jajo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Już nie szaleje http://tvnwarszawa.tvn24.pl/print/informacje,news,al-krakowska-bmw-m3-zatrzymalo-sie-na-slupie,55732.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Już nie szaleje http://tvnwarszawa.tvn24.pl/print/informacje,news,al-krakowska-bmw-m3-zatrzymalo-sie-na-slupie,55732.htmlSzaleje, te zdjecia są z 24.08. 2012r. https://www.google.pl/search?client=opera&q=Al.+Krakowska%3A+BMW+M3zatrzyma#q=Al.+Krakowska%3A+BMW+M3+Zatrzyma Edytowane 8 Czerwca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Cóż, marka i model w zgodzie (kolor pewnie też ten sam - alpinweiss). Ciekawszy jest jednak fakt, że w ogóle nie odniesiono się do osoby kierowcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) . Edytowane 8 Czerwca 2014 przez DelTor0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LQe13323O_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Spoko nie ma się co denerwować, ludzie czekają na ograny .Najpierw na te w kościele ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Pewnie okaże się, że to jakiś dzieciak, a samochód kupił tatuś. Po za tym, to buracko drętwe mieć M3kę i dostawać baty od motocykli za 1/20 wartości zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news-drogowka-prosi-o-pomoc-kto-widzial-biale-bmw-m3,nId,1439775 Policja go szuka a w 4.06 minucie mija patrol policyjny i policjanta przy kolizji. Edytowane 8 Czerwca 2014 przez anpart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 GTA wawa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 GTA wawa. Chyba raczej NFS: Wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Kretynizm do potęgi.Dzisiaj prawie pierdzielnąłem jednego motocyklistę idiotę, Facet miał zero pojęcia o jeździe motocyklem i jak wywnioskowałem to słabo nad nim panował.Na szczęście hamulce zadziałały. Miałem nieodpartą chęć ,nakładzenia gościowi po ryju.Ale dziś, może udało mu się poszaleć. Jutro może się nie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) .............. Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Mnie denerwuje to, że coraz częściej ludzie śmigają po 200-250km/h.....coraz trudniej ich wyprzedzić Gościu z filmu, jeżeli kiedyś przecholuje i straci panowanie nad furką, to lepiej żeby skończył na lampie - jak tamto podobne BMW, niż np. w przystanku MPK pełnym ludzi.....a tak jeżdżąc, to tylko kwestia czasu kiedy się coś stanie, może minie dzień, rok, a może dwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Przekonanie o własnej zajebistości prędzej czy póżniej zaprowadzi tego kretyna w wiadome miejsce.Niestety,znając życie,ucierpią przy tym także przypadkowe osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) U nas niestety obowiązuje zasada wahadełka. Idiotów jeżdżących skrajnie szybko i skrajnie wolno nie brakuje. Jakoś filmów z tymi drugimi w necie się nie spotyka. Pewnie nie są tak spektakularne. Jednak, jak ktoś jedzie w czterokilometrowym korku, to często zaczyna zachowywać się irracjonalnie. To z kolei powoduje sytuacje tworzące realne zagrożenie na drodze. Ale co ja tam wiem, nawet miliona kilometrów jeszcze nie przejechałem Edytowane 8 Czerwca 2014 przez Mari 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 U nas niestety obowiązuje zasada wahadełka. Idiotów jeżdżących skrajnie szybko i skrajnie wolno nie brakuje. Jakoś filmów z tymi drugimi w necie się nie spotyka. Pewnie nie są tak spektakularne. Jednak, jak ktoś jedzie w czterokilometrowym korku, to często zaczyna zachowywać się irracjonalnie. To z kolei powoduje sytuacje tworzące realne zagrożenie na drodze. Ale co ja tam wiem, nawet miliona kilometrów jeszcze nie przejechałem Jest zasadnicza różnica.Idiota(jak go nazwałeś)jadący skrajnie wolno może czasem,i owszem, zdenerwować czy zirytować.Ma natomiast nikłe szanse aby wyrządzić nawet mały procent krzywdy, którą wygenerować może kretyn będący tematem wątku.Nie trzeba zaliczyć miliona za kółkiem aby to wiedzieć.Poza tym,przyczyn zachowania tego rajdowca nie należy raczej szukać w korkach.Trzeba by ich szukac raczej w jego głowie.Obejrzałem sobie ten film w you tube.Ogromna część komentarzy pod nim jest równie przerażająca co sama jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Już go internauci namierzyli. SPEED - Robert NogalUL. HIRSZFELDA 10/3402-776 WarszawaREGON: 010855662NIP: 5210321598Status OPP: NIEPoczta: WarszawaKod pocztowy: 02-776Ulica: Hirszfelda 10/34Miejscowość: WarszawaWojewództwo: mazowieckieForma Prawna: JEDNOOSOBOWA WŁASNOŚĆ PRYWATNARejestr: BRAKData rozpoczęcia działalności: 1995Adres WWW www.speedcar.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Piękna jazda ale chłopaki na motocyklach to dopiero coś niesamowitego, chciałbym zobaczyć nagranie z ich kamerek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urko Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Że gość to potencjalny sprawca wypadku ze skutkiem śmiertelnym to jedno, a że fantastyczny kierowca to drugie, ponadto zgadzam się z jego stwierdzeniem z filmu, iż chłopaki na motorach generalnie "nie dawali rady" . Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Urko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi