Skocz do zawartości

Idioci na drogach

anpart

Rekomendowane odpowiedzi

Niesamowite opanowanie maszyny i trasy. Wyobraźni jednak tam brakuje :blink: Wystarczyłoby, gdyby którykolwiek z elementów układanki ciut wcześniej zahamował lub przyśpieszył i...

Edytka, po kilku kolejnych minutach: O ile szybka jazda sama w sobie mnie nie mierzi, to przelot na czerwonym i podwójnej ciągłej mocno podnosi ciśnienie :angry:

Edytowane przez Dienekes

Fakt faktem taki wybryki w miescie to naprawde brak wyobrazni. Skoro go stac na M3 to sa odpowiedniejsze miejsca zeby sobie poszalec, ale jedno musze mimo to napisac. Koles nie tylko ma M3 ale umie tez nia jezdzic, nie ma co ukrywac rozpedzic auto na autostradzie do 300 moze kazdy ale wbijac sie w takie luki na pelnym luzie trzeba miec jajo.

• Like 2

Kretynizm do potęgi.

Dzisiaj prawie pierdzielnąłem jednego motocyklistę idiotę, Facet miał zero pojęcia o jeździe motocyklem i jak wywnioskowałem to słabo nad nim panował.

Na szczęście hamulce zadziałały. Miałem nieodpartą chęć ,nakładzenia gościowi po ryju.

Ale dziś, może udało mu się poszaleć. Jutro może się nie udać

Mnie denerwuje to, że coraz częściej ludzie śmigają po 200-250km/h.....coraz trudniej ich wyprzedzić :ph34r:

Gościu z filmu, jeżeli kiedyś przecholuje i straci panowanie nad furką, to lepiej żeby skończył na lampie - jak tamto podobne BMW, niż np. w przystanku MPK pełnym ludzi.....a tak jeżdżąc, to tylko kwestia czasu kiedy się coś stanie, może minie dzień, rok, a może dwa.

• Like 1

U nas niestety obowiązuje zasada wahadełka. Idiotów jeżdżących skrajnie szybko i skrajnie wolno nie brakuje. Jakoś filmów z tymi drugimi w necie się nie spotyka. Pewnie nie są tak spektakularne. Jednak, jak ktoś jedzie w czterokilometrowym korku, to często zaczyna zachowywać się irracjonalnie. To z kolei powoduje sytuacje tworzące realne zagrożenie na drodze. Ale co ja tam wiem, nawet miliona kilometrów jeszcze nie przejechałem :wacko:

Edytowane przez Mari
  • Like 1

U nas niestety obowiązuje zasada wahadełka. Idiotów jeżdżących skrajnie szybko i skrajnie wolno nie brakuje. Jakoś filmów z tymi drugimi w necie się nie spotyka. Pewnie nie są tak spektakularne. Jednak, jak ktoś jedzie w czterokilometrowym korku, to często zaczyna zachowywać się irracjonalnie. To z kolei powoduje sytuacje tworzące realne zagrożenie na drodze. Ale co ja tam wiem, nawet miliona kilometrów jeszcze nie przejechałem :wacko:

Jest zasadnicza różnica.Idiota(jak go nazwałeś)jadący skrajnie wolno może czasem,i owszem, zdenerwować czy zirytować.Ma natomiast nikłe szanse aby wyrządzić  nawet mały procent krzywdy, którą wygenerować może kretyn będący tematem wątku.Nie trzeba zaliczyć miliona za kółkiem aby to wiedzieć.

Poza tym,przyczyn zachowania tego rajdowca nie należy raczej szukać w korkach.Trzeba by ich szukac raczej w jego głowie.

Obejrzałem sobie ten film w you tube.Ogromna część komentarzy pod nim jest równie przerażająca co sama jazda.

Już go internauci namierzyli.

SPEED - Robert Nogal
UL. HIRSZFELDA 10/34
02-776 Warszawa

REGON: 010855662
NIP: 5210321598

Status OPP: NIE
Poczta: Warszawa
Kod pocztowy: 02-776
Ulica: Hirszfelda 10/34
Miejscowość: Warszawa
Województwo: mazowieckie
Forma Prawna: JEDNOOSOBOWA WŁASNOŚĆ PRYWATNA
Rejestr: BRAK
Data rozpoczęcia działalności: 1995
Adres WWW www.speedcar.com.pl

Że gość to potencjalny sprawca wypadku ze skutkiem śmiertelnym to jedno, a że fantastyczny kierowca to drugie, ponadto zgadzam się z jego stwierdzeniem z filmu, iż chłopaki na motorach generalnie "nie dawali rady" ;)

Edytowane przez Urko