Skocz do zawartości

Idioci na drogach

anpart

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jest wykluczone, że zarzut sprowadzenia bezpośredniego sprowadzenia katastrofy zostanie mu przedstawiony, ale nie od razu - to wymaga sprawdzenia.....Wyobraź sobie następującą sytuację - prokurator stawia temu łobuzowi zarzut z art. 174 kk, wnioskuje zastosowanie aresztu, sąd wniosek uwzględnia, a gość po jakims czasie twierdzi, że filmik jest zmontowany..... i stanowi mieszaninę realu i animacji komputerowej.

Jeśli byłaby to prawda drań nie dość, że nie poniesie odpowiedzialności to jeszcze z naszych podatków dostanie odszkodowanie za niesłuszne pozbawienie woloności. Sytuacja czysto hipotetyczna bo filmik najpewniej jest autentyczny, ale .......

Całkowicie się z Tobą zgadzam.Zarzut powinien zostać poparty argumentacją nie pozostawiająca żadnych wątpliwości.

Sytuacja o której piszesz,mimo że hipotetyczna,jest niewykluczona.Dlatego,tak jak napisałeś,nie może być tu miejsca na żadne "ale".

Witam,

No i wielki sukces Policji mamy, zlapano groznego przestepce, rzekl bym bandyte o jakim juz cala Polska wie i zna jego przestepcze wyczyny. 

W tym czasie pewnie wjechal do kraju pociag fajek, tona kokainy i czort wie co jeszcze plus morderstwa, grabieze ze o jajach z politykami nie wspomne.

Sukces jakich malo. Moje gratulacje.

Bujo

• Like 2

Witam,

No i wielki sukces Policji mamy, zlapano groznego przestepce, rzekl bym bandyte o jakim juz cala Polska wie i zna jego przestepcze wyczyny. 

W tym czasie pewnie wjechal do kraju pociag fajek, tona kokainy i czort wie co jeszcze plus morderstwa, grabieze ze o jajach z politykami nie wspomne.

Sukces jakich malo. Moje gratulacje.

Bujo

Zrobił reklamę sobie to i jemu zrobili, choć rzeczywiście trochę to strzelanie z armaty do wróbla.

Co do naszych "polityków" ....... gdybym chciał napisać to co myślę byłoby nazbyt nieregulaminowo. Ograniczę się do stwierdzenia, że według mnie takie zachowania jakie ujawniono w ciągu ostatnich dwóch dni utrwalają w  społeczeństwie pogardę dla prawa i służby publicznej.

• Like 2