Andrzej Stanek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam Wszystkich zainteresowanych Przez krótki okres miałem okazje posiadać CC 101.Multik przesmarowałem i zdecydowałem o wymianie łożysk na nowe by usprawnić jego pracę. I tu pojawił się problem - jak je zdobyć. Problem rozwiązałem dzięki cennym uwagom Kolegów z forum. Poszperałem w necie i znalazłem firmę która dostarcza takowe. Aby zaoszczędzić Wam czasu w podobnych sytuacjach podaję telefon (032 3603650 SOSNOWIEC) importera i dystrybutora owych łożysk. Sadzę, że każdy zainteresowany coś dla siebie znajdzie... Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja tutaj zakupiłem łożyska do cc51s - polecam takżewww.albeco.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 To prawda rolek@ oni mają duży wybór, wysokie cyny i są daleko za miastem po betonowych płytach trzeba jechać (przynajmniej jak ja tam byłem ostatnio). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 łożyska wszelkiej maści,rodzajów i klas :http://www.vxb.com/szybka dostawa, bezproblemowa płatność przez paypal - polecam!tu natomiast w poręcznych setach ceramiczne łożyska do każdego młynka: http://www.plat.co.jp/shop/catalog/advanced_search_result.ph p?keywords=ZPI&x=0&y=0 pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja tutaj zakupiłem łożyska do cc51s - polecam takżewww.albeco.com.pl/ wielkie dzięki, że umieściłeś link !Mieszkam prawie obok tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Jest w czym przebierać ,jeśli chodzi o zakup łożysk http://www.ardamet.pl/index.php5?o=glowna&p=1 Brakuje mi w Polsce solidnej firmy która by się trudniła naprawą kołowrotków.Mamy wspaniałe pracownie rodbuildingowe które świadczą usługi naprawcze, lecz czegoś takiego jak serwis gwarancyjny jak i pogwarancyjny kołowrotków nie istnieje,mam na mysli shimano:/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Widze ze wszyscy zapomnieli o doskonałych łożyskach z Kraśnika <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Wszyscy nie, kulki są bardzo popularne pomiędzy kibicami meczów piłkarskich na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Standerus@ Nie zapomnieli. Jest taki jeden specjalista od mięsa wielkich szczupaków z Zalewu Szczecińskiego. On się specjalizuje w tych łożykach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi