Wojtasz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witam. Wędkuje ktos z kolegow na Wiselce w tamtej okolicy ?? Chcialbym wreszcze polowic sumka , a wokolicach Rzeszowa baardzo kiepsko z tą rybką. Najbliżej mam to Wisły w Tarnobrzegu, ale nie znam żadnych miejscówek. Może ktos z Was tam bywa ?? Chętnie bym się wybrał w tamte okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Wisła jak to Wisła...dziś miejscówka jest,a jutro juz nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Byłem kilka razy po dużej wodzie i powiem, ze tak ch..... wody dawno nie bylo!Na tygodniu zrobie rekonesans na pontonie ale marnie to widze.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Co do lowienia sumka to oczywiscie w lipcu. Chce sie teraz tylko dowiedziec co i jak. Czy trzeba szukac suma gdzies calkiem dalej... Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Wojtasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Co do lowienia sumka to oczywiscie w lipcu. Chce sie teraz tylko dowiedziec co i jak. Czy trzeba szukac suma gdzies calkiem dalej...Moim zdaniem są lepsze odcinki Wisły i warto przejechać kilka KM więcej.Ja osobiście w tym roku odpuszczam tarnobrzeską na rzecz sąsiednich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi