pocztar234 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mam pytanie chciałbym zacząć przygodę z wędkarstwem wyczynowym. Kupić lepiej uzywany kombajn albo tyczkę, czy wszytko nowe. Poopowiadajcie mi o tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zacznij od innego forum.... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetsu Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Kiedyś też się za to zabierałem ale jak wszystko przeliczyłem to spinning wychodzi taniej Ale na początek polecam sprzęcik z rynku wtórnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) mifek, nie odsyłaj chłopaka, można temat przerzucić do caffe i tam pogadać. ad pocztar234 - rozumiem, że nie zauważyłeś na początku i stąd ten temat, ale jerkbait jest forum na którym rozmawia się o łowieniu na sztuczne przynęty... i nie dotyczy to sztucznej ochotki Pozdrawiam. ...no niech Ci będzie... Edytowane 13 Czerwca 2014 przez mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) A czemu nie sztuczna ochotka? Też da się Czasem takie "cuś" na zestwiku BT czyni cuda Ale, poważnie - jako były/obecny spławikowy wyczynowiec - to nie to forum, jest specjalna stronka/forum poświęcona wyczynowi w spławiku, i tam jest wszelkie info. Oczywiście jest tu nas kilku przynajmniej, nieźle obeznanych z tematem, i jakby co....... pewnie byśmy spokojnie ogarnęli temat. Ale lepiej u źródła. Edytowane 13 Czerwca 2014 przez ŁYSY0312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi