Adaśko Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witajcie,Kupilem sobie blank SAKURA SPORTISM SPINNING 702 UL 213CM 0.9-7g. Zastanawiam sie nad kupnem do niego kolowrotka Mitchell 308 badz Mitchell Pro 308. Czy ktos z Was posiadal, uzywal, ktorys tych mlynkow i moze wyrazic swoja opinie na jego temat? Moze mieliscie okazje przetestowac oba ? Bede bardzo wdzieczny za kazda opinie na ich temat, a moze polecicie mi jakis inny(lepszy niz wyzej wymienione) kreciolek pod ten kijek do 300zl ? Czekam na Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Blank czy wędkę?Na miczelach się nie znam. Kiedyś to była klasa, ale teraz?Do 300 zł, to poleci zaraz to co zawsze: Redy i Blue arce, zaubery, może TD i jakieś używki czegoś lepszego typu Daiwa... Kupa informacji o tym jest w sumie.A jeśli chodzi o rozmiarówkę, to osobiście brałbym 2000, ale 1000 też obleci. Większe niepotrzebnie obciążą zestaw. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Leadrock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 No wiekszego niz 2000 na pewno kupie. Tez sie zastanawiam nad zauberem albo red arcem. Kupilem jakis czas temu zaubera cf 3000 pod black rocka 10.35 i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Chali Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Adaśko, czy zdecydowałeś się na któregoś Mitchella ? Ja użytkuje model 308 Pro, a przynajmniej staram się. Nawijanie żyłki jest tak okropne że co godzinę muszę odcinać 20 metrów żyłki czy plecionki. Próbowałem już chyba z 20 ich rodzai i się poddałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ładnie kręci nowy Exage z Shimano. Mi akurat stary się rozleciał i szukam czegoś do UL. Oglądałem Slam-a i nową Okumę Ceymar. Sam zdecydowałem się na Okumę. Czas pokaże czy to się do czegoś nadaje, na sucho chodzi super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ładnie kręci nowy Exage z Shimano. Mi akurat stary się rozleciał i szukam czegoś do UL. Oglądałem Slam-a i nową Okumę Ceymar. Sam zdecydowałem się na Okumę. Czas pokaże czy to się do czegoś nadaje, na sucho chodzi super.Witam. Jak się spisuje Okuma był już jakis wypad nad wodę ?? z nowym nabytkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi