grunwald1980 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Wczoraj bedac w nocy na rybach ujrzalem za soba pieknie blyskajace niebo, mysle przejdzie bokiem czy uderzy?Szlo bokiem, jednak moja druga polowa znajdujaca sie 100km napisala ze sie boi.Wsiadlem w samochod i pojechalem, jechalem prosto w nawalnice, w pewnym momencie oberwanie chmury.Musialem sie zatrzymac poniewaz grad walil z taka sila ze balem sie o szyby, huk byl ogromny.Ale to jest pikus.Dzisiaj pogoda znowu nie rozpieszczala, temp ok 36 stopni ale powietrze tak geste ze moznaby na nim siekiere zawiesic.To nie wrozylo niczego dobrego.Dojechalem do domu, siadlem przed kompem i sie zaczelo,troche dziwne ze wiatr mogl sie rozpedzic miedzy blokami, trwalo to ok 20-30min a taki tego efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 i weź tu nie miej ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Kurde a ja na polskich blachach, nigdy nie parkuje pod drzewami, tym razem tez uniknalem niespodzianki, cos zlego zaczyna sie dziac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 gdy te wielkie burze zapowiadali 2 tygodnie temu uświadczyłem dziwne zjawisko na niebie, w środku burzowej chmury naliczyłem kilka obszarów które kręciły się dość dynamicznie wokół własnej osi, nie tworzyły żadnych lejów, pierwszy raz coś takiego na oczy widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dzisiaj ta wlasnie nawalnica wygonila mnie znad wody.Ucieklem w ostatniej chwili do auta i sie zaczelo.Takiego kotła dawno nie widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Smutny bilans wczorajszej burzy, zginelo 6 osob, 2 w Essen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Przykra sprawa Orkan dostał nazwę "Ela" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi