Gumofilc Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Tu jest wlasnie pewnien haczyk, na ktorego koncu znajduje sie pytanie:czym rozni sie kij 2,75 od kija 3m, jezeli dlugosc uzytkowa obu jest taka sama?W przypadku kijow powyzej 3m skracanie rekojesci to jest juz sliski temat. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam,A może warto się zastanowić nad krótszym blankiem i lżejszym. Na przykład zastosować blank BLRXLS2120M 3,05 w wadze 52 gramy i dać dolny gryf 29-30cm. Długość robocza wędki będzie podobna a jaki komfort obsługi wędki! Dla porównania XST1264F waży 95 gramów.Pozdrawiam,Ireneusz Matuszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Bardzo ciekawa i warta rozważenia alternatywa, ale też bardzo znacząca różnica w cenie tych blanków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Według mnie to będzie potęga Ale przezorny zawsze ubezpieczony, w razie jakby usiadła jakaś wielka panna z wąsami.Rok temu kolega złowił metrową brzanę, tyle że na sumowy sprzęt. Nie wiem jakby to było na spinning ... Witam, Czy ta ryba zostala moze zwazona? Pytam sie z ciekawosci bo chcialbym porownac do tutejszych. Pozdrawiam, Bujo Sorki, temat został przerzucony do innego działu, więc dopiero teraz zauważyłem Twoje pytanie. Nie została zważona. Szybkie mierzenie i wróciła do Królowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Czy wędka na blanku Batson XST1264F RX8 3,20 c.w 10-28 linka 10-17, Fast Med będzie dobrym narzędziem do połowów Wiślanych brzan? Jestem świeżym posiadaczem tego kija,sprawdzę go dopiero w maju .Myślę że to trafna inwestycja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi