mifek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Grzesiu Drawa jest tak urozmaicona ze zapewniam cie ze bez problemu znalazloby sie dla ciebie miejsce na ktorym czul bys sie jak na boisku. Oczywiscie sa tez takie miejsca jakich nastarsi gorale nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Widziałem (nie na żywo niestety) zdjęcia Drawy, gdzie rozlewa się dość szeroko i zapewne tam mógłbym bezpiecznie zarzucić. Niestety termin mi nie pasuje i już tego nie zmienię.Poza tym taki ze mnie łowca pstrągów jaki castingowiec - żaden!!! Wiem, wiem - inne gatunki też można tam namierzyć. Tym razem pozostaje mi tylko życzyć szczęśliwcom udanego wypadu.Z chęcią obejrzę zdjęcia okolic i rybek jakie tam padną.Pozdrawiam, Grzesiek Dziękuję za żywe (wręcz swawolne ) reakcje dotyczące mojej cast-inicjacji, ale to wątek o artykule w WŚ redaktora j.pl, Kolegi JW tak w zasadzie...Dzięki Panowie, koniec OT z mej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Dzisiaj dostałem kwietniowy WŚ i natrafiłem na kolejny bardzo ciekawy artykuł @Jerzego tym razem poświęcony lekkiemu castingowi , do tego opatrzony pięknymi zdjeciami autorstwa Remka w tym zdjęcie Friko ze styczniowym pstragiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 gratuluje artykułu, milo też popatrzeć na znajome fotki mam nadzieje że to nie koniec artykułów o castingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 O .... dobre wieści bo na ten artykuł czekałem. Jutro lecę do kiosku Dzięki za info. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Nie szkoda przynajmniej tych drobniaków wydawać . Widzę że Jerzy zadomowił się w tym periodyku na dobre i rozhulał bezstresowo . To świetnia się stało , bo przyswojenie sobie dotychczas wiedzy o castingu i innych wielkich nieobecnych polskiego spinningu , na podstawie naszej środowiskowej prasy , to wieloletni mozół , coś jak zdobywanie wiedzy o Led Zeppelin z gomułkowskiej Trybuny Ludu oraz Kraju Rad ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Dziś dotarł do mnie nowy numer WS. Artykuł Jerzego i fotki naszych kolegów pierwsza klasa Zauważyłem jednak odczuwalne zmniejszenie objętości miesięcznika. Czyżby WŚ dopadł światowy kryzys? Szkoda, bo to zdecydowanie najlepsze pismo wędkarskie w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi