p_krolik Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 witam wszystkich którzy ni mogą spać.w piątek wybieram się w okolice wyszogrodu spróbować połowić bolenie.czy ktoś był ostatnio i wie czy coś się dzieje nad wodą? .zamierzam zostać do niedzieli wieczór pozdrawiam królik łódz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_krolik Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 witam wszystkich.czy coś się dzieje na wiślw w okolicach wyszogrodu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Oj dzieją się tam rzeczy, które się nawet fizjonomom nie śniły... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Paweł masz na myśli Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) ... Edytowane 7 Października 2014 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Uwielbiam takie posty odemnie 1000000 lajków i więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Jeżeli nawiązujesz do mojego wyżej wykropkowanego posta to początkowo zwróciłem w nim uwagę na pisownie, ale po przeczytaniu kilku wpisów tego forumowicza widzę, że najprawdopodobniej ma jakieś problemy a to nie jest powód do żartów dlatego z braku możliwości usunięcia wykropkowałem go.Pozdrawiam Edytowane 8 Października 2014 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jeżeli nawiązujesz do mojego wyżej wykropkowanego posta to początkowo zwróciłem w nim uwagę na pisownie, ale po przeczytaniu kilku wpisów tego forumowicza widzę, że najprawdopodobniej ma jakieś problemy a to nie jest powód do żartów dlatego z braku możliwości usunięcia wykropkowałem go.PozdKolego to do autora tego zacnego i jakże wymownego postu nic mnie tak nie rozwala jak pytanie kiedy bierom na co szarpiom i czy jest sens 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi