Skocz do zawartości

BRASIL 2014

sebalos.77

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie duzym zaskoczeniem byloby gdyby wyszli z grupy.

Nie maja zadnego argumentu by to zrobic.

Ani bramkarza wybitnego.

Ani trenera wybitnego.

Ani pilkarza w wyjatkowej formie.

No poza 3 lwami na piersi to wiele nie maja (WAG nie licze ) ;)

Powiem ze nawet bym sie cieszyl, a i bym mial niezly pretekst ponabijac sie z moich angoli w robocie. Ale zdaje mi sie ze wyjscie z grupy wymecza ;)

Czas pokaże

Ja tam kibicuje prawie wszystkim nie ma wiekszego znaczenia dla mnie kto wygra mundial.Pisze prawie bo Angoli nie lubie zresztą na moje oko to oni z grupy nie wyjdą ;)

Jak kolega @guzu slusznie zauważył półfinał mundialu bez Włochów i Niemców....mało prawdopodobne

Hiszpanie mogą namieszać i tu bym raczej skłania się w ich kierunku

jak by nie było na całe szczęście "naszych orłów " tam nie ma może jak popatrza w tv jak się gra to im ochota najdzie do gry w pilke.

Pozdrawiam i życzę miłego kibicowania swoim drużynom

• Like 1

To Wlochy czy konski Urugwaj out ? :)

Wlosi wlasciwie zawsze powoli startuja, czyli moze nawet Angolom remis w pierwszym meczy uda sie ugrac. Wszystko pewnie rostrzygnie sie z Urusami, kto bedzie mial lepszy dzien. 

Urugwajowi zespol sie bardzo postarzl, szczegolnie obrona. A Wlosi strzelili sobie w kolano z wyborem bazy trninngowej i beda latac tysiace kilometrow na mecze ;) 

Ps. podobno paniusia szefa wloskiego FA wybierala, glowny piorytet, plaza musi byc  :lol:

• Like 1

...espania na mistrza.. :)

Patryku-raczej nie,czas już minął.......Z Eurolandu jedynie Niemcy mogą sięgnąć finału i wygrać,Belgia jako niespodzianka 3-4 miejsce. Cieszę się natomiast ,że naszych nie będzie ,bo serce  odpocznie i nadziei nie trzeba przed każdym meczem wspomagać..........Rozum znów górą ;) Luźne gacie i tyle,tak jak mam na rybach......czego wszystkim życzę :lol:

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...