DelTor0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 No niespodzianka się szykuje niezła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Szok Costa Rica - Urugwaj 3:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Po meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Iker będzie musiał wziąć się w garść i pokazać że rządzi! tyle sympatii wzbudzał we mnie tylko Oliver Kahn mundial odwraca wszystkie moje teorie do góry nogami! Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Panek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 No to mi trochę miesza w planach ...Kończysz oglądać meczyk , szybka kawa i lecisz na rybki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Kończysz oglądać meczyk , szybka kawa i lecisz na rybki Chyba do pracy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Uuuuu to niedobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 No lipa ale co zrobić ..... po południu po pracy może wreszcie na rybki będzie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Teraz ten Mundial zaczyna mi się podobać, Urugwaj faworyt spotkania z CRC poległ, w tej grupie będzie bardzo ciekawa sytuacja biorąc pod uwagę, że Italia dzisiaj ogra Angoli hehe ciekawe jak to się potoczy FORZA ITALIA! P.S nie wiem czy jestem nie normalny ale jak słucham hymnu Włoch ciarki mnie przechodzą, no i za młodzika nauczyłem się go na pamięć po włosku,wiem to nie jest normalne Frateli d'Italia... Jeszcze prawie 1h jajo zniosę Edytowane 14 Czerwca 2014 przez Tomek1988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 A tu danie główne się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 A tu danie główne się szykuje wypad na nocnego sandacza ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Nie kurna,pasztet z angola ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 wypad na nocnego sandacza ???Co tam nocny sandacza. Włosi grają! Żeby mi teraz metrówki brały to i tak bym nie poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Hehe jakos tez siedze i na meczyk czekam i mam tylko nadzieje ze miny Angoli rozjechanych przez Włochów beda conajmiej takie same jak Hiszpanow wczoraj. zycze milego ogladania ps.a potem na nocnego sandacza bo do rana jeszcze troche czasu zostanie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Grają w Manaus a tam tropiki 30*C i 90% wilgoci ,po 30 min anglicy rękawami będą łapać powietrze. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez sebalos.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Nikt nie lubi angoli???A do pracy tam to masa chętnych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Hehejakos tez siedze i na meczyk czekam i mam tylko nadzieje ze miny Angoli rozjechanych przez Włochów beda conajmiej takie same jak Hiszpanow wczoraj. zycze milego ogladania ps.a potem na nocnego sandacza bo do rana jeszcze troche czasu zostanie hehe No jak to? Przecież o 3:00 gra WKS z Japonią, na bolenia o 5 rano można śmigać śmiało Grają w Manaus a to tropik 30*C i 90% wilgoci ,po 30 min anglicy rękawami będą łapać powietrze Dokładnie, będzie to spory atut Azzurrich chociaż do wilgoci Angole są przyzwyczajeni ale raczej wolą jak jest max 20*C Żałuję, że nie zagra Mattia De Sciglio z Milanu Jestem jednak dobrej myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Grają w Manaus a tam tropiki 30*C i 90% wilgoci ,po 30 min anglicy rękawami będą łapać powietrze.mam nadzieje ze tak bedzie ale niespodzianek jak do tej pory nie brakowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 1-1 do przerwy, po pięknym golu Marchisio myślałem, że się wszystko dobrze ułoży jednak genialny dzisiaj Sterling zapoczątkował akcję na 1-1, mecz szczerze powiedziawszy taki sobie ale nie ma co się dziwić skoro nawet masażyści na ławce mdleją z gorąca Może się powtórzę...FORZA ITALIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 nawet sobie radza te angole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ja na miejscu Prandellego zrobiłbym zmianę za Candrevę do ataku posłałbym Ciro Immobile, później ewentualnie można by posłać w bój Lorenzo Insigne. Ciekawe jak kondycyjnie wytrzymają to spotkanie obie ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Brawooo! Super Mario! Jednak Candreva się na coś przydał Sorry za post pod postem Emocji ciąg dalszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) i bardzo dobry wynik oj bedzie mecz o wszystko dla Anglii i Urugwaju Edytowane 15 Czerwca 2014 przez DelTor0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 No to zaczynamy Japonczykow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi