Skocz do zawartości

BRASIL 2014

sebalos.77

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz ten Mundial zaczyna mi się podobać, Urugwaj faworyt spotkania z CRC poległ, w tej grupie będzie bardzo ciekawa sytuacja biorąc pod uwagę, że Italia dzisiaj ogra Angoli hehe ciekawe jak to się potoczy :) FORZA ITALIA!

P.S nie wiem czy jestem nie normalny ale jak słucham hymnu Włoch ciarki mnie przechodzą, no i za młodzika nauczyłem się go na pamięć po włosku,wiem to nie jest normalne :P Frateli d'Italia... ;)

Jeszcze prawie 1h jajo zniosę :P

Edytowane przez Tomek1988

Hehe

jakos tez siedze i na meczyk czekam i mam tylko nadzieje ze miny Angoli rozjechanych przez Włochów beda conajmiej takie same jak Hiszpanow wczoraj.

zycze milego ogladania

ps.a potem na nocnego sandacza ;) bo do rana jeszcze troche czasu zostanie hehe

No jak to? Przecież o 3:00 gra WKS z Japonią, na bolenia o 5 rano można śmigać śmiało ;)

Grają w Manaus a to tropik 30*C i 90% wilgoci ,po 30 min anglicy rękawami będą łapać powietrze

Dokładnie, będzie to spory atut Azzurrich chociaż do wilgoci Angole są przyzwyczajeni :P ale raczej wolą jak jest max 20*C ;) Żałuję, że nie zagra Mattia De Sciglio z Milanu :( Jestem jednak dobrej myśli.

1-1 do przerwy, po pięknym golu Marchisio myślałem, że się wszystko dobrze ułoży jednak genialny dzisiaj Sterling zapoczątkował akcję na 1-1, mecz szczerze powiedziawszy taki sobie ale nie ma co się dziwić skoro nawet masażyści na ławce mdleją z gorąca  :blink: Może się powtórzę...FORZA ITALIA! B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...