Skocz do zawartości

BRASIL 2014

sebalos.77

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś średnio ciekawe mecze po prostu, dopiero Argentyna - Bośnia może być ciekawy. Szwajcarzy szczęśliwie w ostatniej minucie wyszli na prowadzenie, zwycięstwo uczciwe. 

Francja, niby 2:0, ale gra ich mnie jak na razie nie przekonuje. Brakuje tam lidera, bo średni Benzema nie weźmie na siebie ciężaru gry. Brakuje ewidentnie Ribery'ego, czyli kogoś kto poprowadziłby tam ofensywę do boju. Dopiero mecz z Szwajcarią albo i nawet 1/8 pokaże co są warci. Zobaczymy.

Czekam na Argentynę! 

W Hondurasie gra gosc ktorego pelne imie i nazwisko brzmi... Óscar Boniek García

:D  :D  :D

No i to na cześć naszego Zibiego hehe, ktoś zagadał czy siedzimy na rybach... otóż nie cały czas śledzę mundial aczkolwiek trudniej odpisywać o rozdupceniu laptopa z nerw :) Teraz muszę klepać na PC :rolleyes:  3mam kciuki za BiH!

Argentyna wiele nie pokazała, to fakt. Najbardziej rozczarował mnie Di Maria, który w Realu kreuje grę, a tutaj bardzo mizernie się prezentuje. Higuain problemy z przyjęciem piłki, Messi też bez szału, choć był mocno obstawiany, ładną bramkę strzelił, asysta przy pierwszym golu też była :D, no ale trzeba więcej wymagać o tej klasy piłkarza. 

Ciekawe jak dziś Portugalia z Niemcami zagra, niespodzianka, czy może jak to zwykle Niemcy na mistrzostwa przyjadą w gazie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...