Skocz do zawartości

BRASIL 2014

sebalos.77

Rekomendowane odpowiedzi

Ma swoją osobowość na boisku. Nie da sobie w kasze dmuchać. Szkoda tylko ze kosztem dobra drużyny ...

Jaką osobowość? Chyba niezrównoważenie psychiczne. Człowiek nie bydle, powinien nad sobą panować. W sportach indywidualnych jest inna sprawa. Jego cyrk i jego małpy. W drużynie zawodnik pokazuje przydatność dobrą grą na swojej pozycji i wspieraniem partnerów. Już czasem można szukać usprawiedliwienia w przypadku np. brutalnego zagrania i postawienia się w obronie kolegi- bo takie sytuacje też się zdarzają. Jak ktoś nie potrafi prywaty załatwić poza boiskiem, to niech na nie nie wychodzi.

A jak dla mnie ten gość powinien już dawno dostać dożywotni zakaz profesjonalnego grania w piłkę, min. za takie zachowanie:

I jeszcze kilka:

https://www.youtube.com/watch?v=11enIeWNJbE

• Like 3

bez przesady, ja tam sytuacji na czerwoną kartkę nie widziałem, zwłaszcza na początek meczu gdzie sędzia miał świadomość co zdjęcie Pepe oznacza dla Portugalczyków
pomijając fakt że karny był z żyrandola, a później nie odgwizdał pod niemiecką bramką

dla mnie piłka nożna to nie bierki, wolę spontaniczny wybuch złości od pajacowania jak aktor na boisku, to tacy powinni dostawać z urzędu czerwone kartki,

swoją drogą to nie jedyny obrońca który w agresywny sposób zaznacza dominacje pod swoją bramką

Edytowane przez Panek
  • Like 2

Pepe jest jednym z największych boiskowych idiotów biegających po zielonych murawach. Jest miękkim chamem, a chciałby być brutalnym twardzielem - daleko mu do takiego typu piłkarza. Szkoda mi Portugalii i Realu Madryt, że posiadają takiego piłkarza w swoich szeregach, który jeszcze nie raz osłabi ich w kluczowych momentach. 

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...