Skocz do zawartości

BRASIL 2014

sebalos.77

Rekomendowane odpowiedzi

niemcy, brazylia, holandia i argentyna w polfinale? ja widze to tak od miesiaca ... ciekawy jestem czy dobrze z fusow wyczytalem :rolleyes:

Argentyna za krótka wg mnie. Ale zobaczymy. Wszak piłka jest okrągła :) a bramki są dwie :D szkoda Chile bardzo... ale coś ktoś odpada musi

Chile nieziemska wydolność. Medel przecież nie był awizowany do gry a wytrzymał 108 minut i to w takim tempie. Brawo CHILE !!!!

A co by było gdyby Brazylia nie przeszła dalej? 

Rozpierducha i zamieszki... Tylko ich drużyna narodowa trzyma kibiców przed zbojkotowaniem mistrzostw (osobiście ich nie trawie) 

Holandia mistrzem ;)

Edytowane przez puszek7
  • Like 1

Pomyślcie co by się działo gdyby kanarki dziś odpadły :ph34r: Rozpierducha na maxa, a tak grają dalej wszyscy szczęśliwi poza Chilasami

Gdyby Brazylia dzisiaj odpadła mogło by to grozić końcem mundialu i wybuchem różnego rodzaju zamieszek :blink:  Szkoda Chile ale dni Brazylii w tym turnieju są już policzone. A tak z innej beczki to ciężko wytypować zwycięzcę mundialu, ja bym stawiał na europejsko-południowo amerykański finał. Wbrew wszystkiemu stawiam na Niemców i Holendrów wszak jesteśmy europejczykami  :P Dzisiaj jeszcze Uruguay pojedzie do domu, Kolumbia powinna sobie z nimi poradzić w szczególności, że Urusi zagrają bez wampira Suareza :P W sumie szkoda bo uwielbiam słuchać ich hymn przed meczem, jest zaje...fajny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...