DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Pogba szaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nigeria wygra bo wytrzymają kondycyjnie i zabiegaja francje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Francja wydaje się z meczu na mecz coraz słabsza. W sumie ten gol dla Nigerii powinnien być uznany. Podejrzewam że jakby go Francja strzeliła to by uznali.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 I francuziki wymeczyly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ależ ta Algieria ładnie pyka, no niewiele brakowało, a wbiliby szwabom Trzymam za nich kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ja również...życzę Helmutom szybkiego powrotu do domu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Germance to wygraja... ale bardzo bym chcial odszczekac te slowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ale mecz. Oglądam tylko druga połowę. Oby ich pokonali. Super mistrzostwa. Która to juz dogrywka w fazie pucharowej? 3 na 4 mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Kto? Kogo? Aaaa Niemców w sensie. Super mecz szkoda że któraś drużyna odpadnie bo obie zasługują na 1/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Algieria to świetny przykład tego, że gra drużyna, a nie nazwiska - taka dygresja dla naszej kadry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Czyżby mój finał holandia-niemcy miał się nie sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 I po ptokach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 K..wa mać. Ciekawe, dlaczego tak nie lubimy Niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Eh, szkoda. No oby Algieria położyła teraz wszystko na jedną kartę i wytrzymała fizycznie. . Choć szans wielkich nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Czyżby mój finał holandia-niemcy miał się nie sprawdzić jednak chyba bliżej niż dalej mojej tezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 No i turek strzelil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tylko tak się mogło skończyć,zasłużenie Niemcy i finał z Oranje jak najbardziej możliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Brawo dla Algierii, nie spodziewalem sie ze stawia taki opor Germanca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Czy ja wiem czy zasłużenie, mecz wyrównany, gdyby Algieria wygrała to też można by napisał, że zasłużenie. Prawda jest taka, że niemcy powinni ich przekopać, a wygrana taka ledwo, ledwo, bo kto wie co by było gdyby nie ta świetna gra Neuer'a na przedpolu. Rais też zagrał świetny mecz w bramce. Ode mnie olbrzymi szacun dla Algierii, mogą być z siebie dumni, mimo przegranej pokazali wielką klasę. Przegrać po wyrównanym meczu z jedną z najlepszych drużyn świata to nie wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Piękny mecz, nie pierwszy i zapewne nie ostatni tak dramatyczny, ten mundial przejdzie do historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Piękny mecz, nie pierwszy i zapewne nie ostatni tak dramatyczny, ten mundial przejdzie do historii.Fakt. Tak jak Mundialu w RPA prawie nie oglądałem tak tutaj prawie kazdy mecz.Dobrze, że Maniek na Bagnach trochę cywilizacji ma i będzie okazja popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Napsuła im krwi Algieria na maxa,ale za dużo chaosu w tych kontrach było ,szalone tempo momentami.Neuer klasa sama w sobie,pewniak na przedpolu jak mało który. Oby więcej takich spotkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Mistrzostwo rozegrania wolnego, gdy Muller wychodzil na czysta pozycje a pilka miala byc przerzucona ponad murem... no dla mnie jedna z lepszych akcji ostatnich lat. Doslownie Ministerstwo Dziwnych Krokow Monty Pythona : http://www.youtube.com/watch?v=6tNMeUmb3j0 Edytowane 1 Lipca 2014 przez Guzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Dobrze ze faulu nie zagwizdali drugiego po tym upadku albo nie podyktował karnego Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi