Skocz do zawartości

BRASIL 2014

sebalos.77

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko Messi i Angel Di Maria dzisiaj zasługują na pochwałę. Ale ciężko widzę ich dalej z mocniejszym przeciwnikiem. W sumie ci co niby mieli odpaść z łatwością, pokazali że nie są na Mundialu przez przypadek. Brazylia w mękach podobnie jak Niemcy , Argentyna i Kostaryka, Francja i Holadnia też się męczyli z rywalami. Jedynie Kolumbia wygrała bez jakiegoś większego problemu. Jeśli Kolumbia przejdzie Brazylię to zagra w finale. Czuję że to jest możliwe 48f8mZB.gif 48f8mZB.gif 48f8mZB.gif

Edytowane przez Riqelme

Tylko Messi i Angel Di Maria dzisiaj zasługują na pochwałę. Ale ciężko widzę ich dalej z mocniejszym przeciwnikiem. W sumie ci co niby mieli odpaść z łatwością, pokazali że nie są na Mundialu przez przypadek. Brazylia w mękach podobnie jak Niemcy , Argentyna i Kostaryka, Francja i Holadnia też się męczyli z rywalami. Jedynie Kolumbia wygrała bez jakiegoś większego problemu. Jeśli Kolumbia przejdzie Brazylię to zagra w finale. Czuję że to jest możliwe 48f8mZB.gif 48f8mZB.gif 48f8mZB.gif

Nie daję im szans na finał mimo tego co pokazują, holandia powinna przejść. a z drugiej strony niemcy ;)

Dogrywka super!!!!

US jeszcze z 10-15 lat i beda sie liczyc na MS. Juz teraz ich mecze srednio oglada kolo 25mln ludzi w Stanach, teraz w Brazylii kibicow US jest podobno bardzo duzo... i najwazniejsze, najpopularniejsza gra obecnie wsrod dzieci w US? Pilka nozna, sport na jaki obecnie najczesciej rodzice zapisuja swoje maluchy... A przy ponad 220mln mieszkancow za pare lat beda mieli z czego wyselekcjonowac mocna druzyne :)

A i przygotowanie fizyczne niesamowite  :o Belgowie to juz ledwo sie ruszali, a US atak za atakiem  :)

Młodzieńcza fantazja,szybkość i siła ognia Belgów robią wrażenie  :blink: Czy na Messiego i spółkę starczy,myślę że tak. :P

No nie wiem,myślę sobie że jak drużyna ma siłę ognia ,fantazję i szybkość ,to mecz kończy na swoją korzyść w normalnym czasie gry ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...