Skocz do zawartości

BRASIL 2014

sebalos.77

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm..... Spodziewałem się czegoś innego. Zobaczyłem wprawdzie bezpardonową walkę, ale także chaos, brak jakiejkolwiek taktyki...... i koszmarne sędziowanie, po prostu koszmarne..., nie rozumiem jak sędzia mógł dopuścić do tylu brutalnych zagrań bez reakcji. Faul na Neymarze jeśli nie na żółtą to ......"mocno pomarańczową".  Trudno zarzucić sędziemu, że wspomagał Brazylię - on się po prostu totalnie pogubił..... gwizdał gdy nie trzeba i na odwrót.

Lepsi wygrali. Niemcy chyba ich odprawią, choć nie wiem czy sprawi mi to radość.

Ładne obrazki na koniec - Brazylijczycy pocieszający Jamesa Rodrigueza.

Bramka Luiza genialna...., ale stary się robię - marudny i liczyłem na więcej.

Mistrzostwa ma naprawde niesamowite :) W tym sezonie jagra z Monaco w LM to bedzie czesciej okazja go ogladac  :)

James prawdopodobnie zagra w LM, ale z koszulką realu... 

Slaby ten mecz... 

Szału nie było, ale lepszy niż Niemcy - Francja, często jest tak że szybko strzelona bramka zabija futbol (patrz te 2 mecze)... 

Chyba Kostarykę nie stać na taką sensację, więc w 1/4 finału żadnych niespodzianek nie będzie. 

Edytowane przez Kacper.K

Tomek88 nie Klose, a Mueller.

Holandia cienka jak filet z motyla, nie mogą kelnerow pokonac, van hall jak tak ma prowadzić ManU to jedyne co wygrac moga to uefe... caly czas jednym ustawieniem graja, bez ryzyka. Tragedia...

Wybacz Kacper, ale się nie zgadzam. Holandia zagrała całkiem dobry mecz...., tyle, że czasem tak bywa, że po prostu "nic nie wpada". Tak było i tyle. Każda drużyna na turnieju ma taką chwile słabości. Teraz karne..... Nikt nie wie co będzie. Bramkarz Kostaryki znakomity, a u Holendrów wprowadzony na karne rezerwowy..... pierwszy raz widzę takie rozwiązanie. Serce mówi Kostaryka, ale rozum trzymać za Holandią, bo wg mnie są lepsi i mogą zapewnić wspaniały finał z Niemcami.   No dobra .... dość pisaniny ..... karne......   

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...